/Timis/Servicii de mutare

Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara

Bulevardul Mihai Eminescu nr. 15, Timișoara 300028, România

Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara
Servicii de mutare
2.8
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63M+MP Timișoara, România
+40 256 225 185
primariatm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–18
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
TIL KBK
TIL KBK2 ani în urmă
O stea este prea mult... Sunt in tara pentru a imi schimba certificatul de nastere. Fara programare nu se poate, programare online nu functioneaza. Cand am sunat mi s-a spus sa mai incerc si a inchis, cand am mers la ghiseu d-na a vorbit flegmatic si mi-a intors spatele. Bine ati venit in Romania... si ne miram de ce pleaca lumea si renunta la cetatenie 🤣
Nicoleta Avramescu
Nicoleta Avramescu2 ani în urmă
As oferi mai putin de o stea pentru cum ti se adreseaza,mergi cu buna ziua frumos civilizat si functionarii efectiv iti vorbesc ca la un jeg,urat,repezit,nu au rabdare.Pot intelege ca au probleme acasa dar sa vorbesti asa fara nici un motiv cand persoana din fata nu ti-a vorbit urat.Dupa experienta asta cine mai doreste sa se intoarca inapoi in tara cand vii linistit de sarbatori dupa luni muncite ca un caine pe la straini ca sa iti rezolvi problemele la evidenta si te intampina niste obraznici mojici de parca ei fac legea acolo,foarte urat comportament si nu se face nimic,nu se trage la raspundere nimic.In alte tari te luau de guler si te dadeau afara.Ne vreti inapoi dupa ce ne-ati alungat din tara de saracie dar tara cand se schimba????
Iasmina Minea
Iasmina Minea2 ani în urmă
Felicitari personalului pentru organizare, am rezolvat rapid si eficient. Si multumesc in mod deosebit doamnei de la ghiseul 8 pt ajutor si rabdare.
Ala den
Ala den2 ani în urmă
Functionari draguti. Si amabili, si te ajuta daca poate, eu astazi. Am dat de o doamna dulceata de pus pe rani, stima si respect doamne lor si domnilor de la directia de evidenta a persoanelor din Timisoara
Isabela Claudia
Isabela Claudia2 ani în urmă
De luni mă chinui să sun la acest număr și nu merge! Vreau să știu dacă îmi este gata Actul de Identitate,cum pot afla, totuși? Din moment ce numărul de telefon afișat nu merge !!
Nicoleta Cosariu
Nicoleta Cosariu2 ani în urmă
Am facut o programare acum o luna pt reinnoirea buletinului si nu am primit confirmare prin e-mail. De 2 saptamani am sunat aproape zilnic la numarul oficial ca sa primesc macar o confirmare telefonica si nu mi-a raspuns nimeni....Sunteti de o competenta rara!
Anca geanina
Anca geanina2 ani în urmă
5 stele ii acord doamnei funcționar care azi,21.09,ora 14.30-14,45, a fost la ghișeul 1 .Calmă,amabilă și eficientă...
Doman Andrei
Doman Andrei2 ani în urmă
5 stele doamnei de la ghiseul 4, care astazi 28.01.2022 a solutionat problema rapid si eficient cu amabilitate. Multumesc!
Locații recomandate