/Timis/Servicii de mutare

Casa expeditii

Servicii de mutare
2
4 recenzii
4 comentarii
+40 256 486 077
paul-trans.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Apopa2k
Apopa2k4 ani în urmă
ȚEPARI!!! Atenție la casa de speditii Paul Trans. Sunt țepari. Au termene de plata impinse la 90-120 de zile din cauza faptului ca pe CMR nu e scrisa ora. Daca e scrisa ora gasesc altceva care nu se potriveste cu conditiile abuzive impuse de ei pentru efectuarea transportului. Singurul mincinos e proprietarul Paul Trans. Toti suntem mincinosi si doar el spune adevarul 😁😁😁
ADRIAN GRAURE
ADRIAN GRAURE4 ani în urmă
Va salut,

Aveti mare grija la Casa de expeditii din Timisoara -Paul Trans srl, sunt NESERIOSI , NU RASPUND LA TELEFON CAND FACTURILE AJUNG LA SCADENTA , NU PLATESC, SUNT TEPARI ! De 4 ori am lucrat cu ei in trecut ,de fiecare data ne-au intarziat cu platile si cate 4-5 luni, in conditile in care marfa a ajuns la timp si ok, pana nu i-am publicat cu incident de plata nu au platit.
Acum avem 2 facturi scadente de 2 luni, sume mici: 1076 ron respectiv 680 ron , initial dna Loredana Musca a promis ca plateste intr-o saptamana ,peste o saptamna ca nu pot plati pt ca au conturile blocate , iar de 2 saptamani nu ne ,mai raspunde nimeni la telefon.

Feritiva cat puteti de ei ,sunt neseriosi, majoritatea transportatorilor se plang si fug de ei!.........................................................

Buna ziua,

Revin cu o completare referitor la raspunsul domnului Paul, proprietarul casei de espeditii Paul Trans srl.

Este foarte clar ca numele meu nu apare in sistemul dvs centralizat , dar apare societatea noastra, tot ce am declarat mai sus sustinem si dovedim cu facturi, cmr.uri, comenzi transport.

Va rugam sa va remediati problemele, noi nu facem abuz de sisteme si nici mincinosi nu suntem, noi suntem oamenii cu bune intentii!
TVlogs
TVlogs4 ani în urmă
(Tradus de Google) 👌👍✌️

(Original)
👌👍✌️
Ciprian Stanciu
Ciprian Stanciu4 ani în urmă
Locații recomandate