/Teleorman/Servicii de mutare

FAN Courier

Str. Carierei, nr. 11,Com. Poroschia, Alexandria 140002, România

FAN Courier
Servicii de mutare
3.1
331 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9X5+MC Alexandria, România
+40 721 365 430
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ali Baba
Ali Baba2 ani în urmă
Am facut o comanda in call center si nici dupa o saptamana nu s-a prezentat un curier sa o ridice.
Lan Nguyen
Lan Nguyen2 ani în urmă
Nu au vrut sa livrat la domiciliu. Au lasat colete in sediu. Trebuie sa mergem noi la serdiu sa luam. Cred ca nu au nevoie de client. Servicii de cea mai slabă calitate dintre firme curier.
Tab Leta
Tab Leta2 ani în urmă
Atitudine plictisită, dezinteres total fata de clientul final, curierul răspunde când și dacă are chef, livrarile se fac tardiv (pachetul este marcat ca fiind in livrare, la curier, si ajunge dupa 1-3 zile), personalul de la sediu este ft sensibil si iritat de orice fel de întrebare. Daca as fi proprietarul marcii aș retrage franciza si as face un sediu care sa fie controlat direct de la centru.
Ionel Valentin Dascultu
Ionel Valentin Dascultu2 ani în urmă
Nu merită nici o stea ...am avut un colet de ridicat ..am sunat la curier de 7 ori să.mi iau coletul.. și nu a vrut să răspundă la telefon ..și noroc că i.am văzut mașina și am fost de am luat personal...
Cristina Ulmeanu
Cristina Ulmeanu2 ani în urmă
Ora 17.50,ajung la sediu cu 2 plicuri corespondenta clienti.Intreb daca se mai poate,mi se raspunde ca da,dar nu mi se poate da nici factura ,nici bon sau alt document ,ca s-a inchis casa. Uimita,intreb:Dar eu ce dovada am ca am depus sau ...cum justific banii? La care mi se raspunde:Eu v-am spus! ☹E posibil asa ceva,duduie?
Marcel Dumitrache
Marcel Dumitrache2 ani în urmă
Nu merită nici o stea, niște jmecheri, te anunță că sunt în fața blocului, și dacă atunci nu ești acasă trebuie să te duci din Alexandria la Poroschia că ei nu doresc să mai vină. Niște incompetenți și incapabili, sper să ea măsuri șefi lor erarhici. Sau își închid telefonul și stai ca papagalul. Renunțați la această firmă, sunt atât de grețosi și nu vor să fie deranjați, vor șpagă, salarii mari, dar când trebuie să își facă treaba, dau de sitir. Rușine firmei, nu așa câștigați clienții.
Ileana Meluca
Ileana Meluca2 ani în urmă
Este o firma de nimic, iti da un bip dupa care iti trimite mesaj ca sa incercat livrarea, trebuie sa te duci tu in sediu dupa colet altfel il vezi peste 4 zile, rusine fan courier
Sergiu Madalin Fus
Sergiu Madalin Fus2 ani în urmă
Pa și pentru bani se plătește transport 🤦🤦🤦 hoție pe față
Locații recomandate