/Sibiu/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 6

Aleea Haiducului 8, Sibiu 550490, România

Oficiul Poștal 6
Servicii de mutare
1.6
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J4+JQ Sibiu, România
+40 269 232 699
posta-romana.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Oficiul Poștal 6
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius vlad
Marius vlad159 zile în urmă
Cretinism fara masura. Trebuie facuta o petitie la google sa scoatem cel putin o stea.
Dumitru Popescu
Dumitru Popescu220 zile în urmă
E bine că aveți program de la 00-18 dar e trist ,sunteți praf,nici măcar atât nu știți că 00 e 12 noaptea Atunci ce sa mai zic că în tot orașul Sibiu ,oficiile poștale au program de gravide de 6 ore și nici măcar nu se alternează zilele săptămânii să fie programul diferit să mai rămână deschis macar care unul de sămânță Spre exemplu azi ,luni la ora 14 35 toate sunt închise și deschid abia mâine la 12.00,conducerea centrală din Sibiu ,mai existați ,mai aveți vreun neuron? Dădeam 0 stele ,dar nu se poate,aveți noroc .
Marius Mocanu
Marius Mocanu281 zile în urmă
Angajați care nu își fac treaba sau nu sunt atenți trebuia să primesc un colet și ei l-au ținut 10 zile fara să trimită un aviz sau un SMS cum se face mai nou.Nu am primit nimic.M-am dus la ei și mi-au spus că l-au trimis înapoi.Asta e Posta Romana.
Calin birsan
Calin birsan343 zile în urmă
0 stele era mai corect. Postasul care deserveste str. Ostirii e ori foarte lenes ori foarte puturos. Decat sa urce 2 etaje cu liftul, mai bine scrie un aviz si il lasa in cutia postala, obligand , astfel, un om de 91 de ani sa mearga , la 30 grade Celsius, sa-si ridice cuponul de pensie de la Oficiul Postal . Pai nu mai bine lasa , de la inceput cuponul in cutia postala? Sper sa va desfiinteze cat mai repede !!!
Adri Flori
Adri Flori2 ani în urmă
Posta de la cedonia si cea din strand cele mai de kakao oficii postale prin care am trimis vreodata pachete , pe langa faptul ca sun la ei de 2 luni in continuu si nu raspunde nimeni iar mama mea face pana acolo 3 drumuri pe saptamana , sa vada daca i a ajuns coletul , nici macar nu sunt in stare sa ii dea o informatie , bataie de joc , astepti 2 luni pt un colet si nici macar sa ti se spuna ceva , urat !! Cu sila am dat o stea , nu merita nimic.
Stefan Tomoiaga
Stefan Tomoiaga2 ani în urmă
Se formează cozi datorita faptului ca este o singura persoana la ghișeu.
Mandatele postale nu ajung niciodată, iar coletele sunt returnate, sau în cel mai fericit caz te suna cu k zi înainte sa fie returnat.
Rodica Radu
Rodica Radu2 ani în urmă
Personal total pe dinafară. 4 angajate in interior care se învârteau fără rost. Afară 6 peroane care așteptau ca cele din interior sa-si termine agitația fără rost. Angajatele se făceau ca lucrează, dar salariul vine si așa. RUSINE!!!
Gino Stoica
Gino Stoica2 ani în urmă
Nu merita nici o stea. Avizele lipsesc cu desavarsire, au postasi degeaba, nu am primit nici un aviz in cutia postala in 2 ani cat am stat pe Milea...sub orice critica... Numarul de telefon nu merge... A trebuit mereu sa merg acolo si sa stau ca fraierul sa astept cu orele...
Locații recomandate