/Sibiu/Servicii de mutare

Oficiul Poştal 1

Strada Mitropoliei 14, Sibiu 550450, România

Oficiul Poştal 1
Servicii de mutare
2.2
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4WX+7C Sibiu, România
+40 269 232 222
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tarchila Daniel
Tarchila Daniel4 ani în urmă
La o zi după declararea stării de urgentă și recomandarea autorităților de a se lua măsuri pentru evitarea cozilor, se suspenda activitatea unor oficii poștale, te îndruma la alte oficii din ce in ce mai aglomerate in tot orașul ca in final sa-ți spună ca nu au sortat coletele, și ar fi indicat sa încerci mâine!
Recomand cu tărie o firma de curierat!
George Marinescu
George Marinescu4 ani în urmă
O stea pentru ca nu se poate mai putin. Rampa de acces pentru persoanele cu mobilitate redusa e sa fie la numar, de lemn si rupta. Loc de parcare accesibilizat, nu este, nu se gaseste.
Politistul local se plimba prin zona, dar nu vede nimic, nu aude nimic.
Mihai Tanase
Mihai Tanase4 ani în urmă
În viața mea nu mai trimit nimic cu posta Romana. Bătaie de joc nervi persoane pe care le doare exact in fund de problema ta și multă nepăsare. Așa sa tot lucrezi la stat. Posta Romana trebuie desființata sau privatizată.
Alina Popescu
Alina Popescu4 ani în urmă
Păcat ca nu exista 0 stele. Cele mai varza postărite de la cel mai varza oficiu poștal. Dacă se poate mai bine comandați prin curier sau orice, numai sa evitați sa ajungeți acolo.
Magda Floasiu
Magda Floasiu5 ani în urmă
Aglomerat dar personalul este amabil...nu am avut niciodata nici o problema...le-as fi dat 5 stele, dar torusi servicile nu sunt chiar atat de bune...problema cea mai mare ramane statul la rand zeci de minute (uneori)...
Andreea Nita
Andreea Nita5 ani în urmă
0 stele. De ce mai aveti numere de telefon daca nu raspunde nici naiba la ele??? Vi se pare normal ca un colet dintr-un judet in altul sa faca 1 luna?!?!?! Mizerabil
Maram Ovidiu
Maram Ovidiu6 ani în urmă
Foarte faina cladirea din punct de vedere arhitectural, chiar merita renovata. Desi personalul este foarte politicos, deobicei se astepta la cozi lungi in orele de varf.
Gabriel Thomits
Gabriel Thomits2 ani în urmă
Proasta organizare, stai să ridici sau să trimiți un colet după toate persoanele care au total alte scopuri. Ar trebui să existe un ghișeu unde să ai prioritate.
Locații recomandate