/Prahova/Servicii de mutare

DPD Depozit Campina

Strada Sălaj 2, Câmpina 105600, România

Servicii de mutare
3.2
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4P8V+WX Câmpina, România
+40 787 777 446
dpd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tiseanu Carmen Doina
Tiseanu Carmen Doina2 ani în urmă
Cel mai lenes curier si am primit livrari de la multe firme. Astept un colet de pe data de 09.12 care vine de la o distanta de 200 km. Acum e in depozitul Campina (la 5 min distanta de locul de destinatie !) unde plantele vor zace peste wk. Probabil ca e singura firma care NU lucreaza sambata in aceasta perioada.
Anca constantinescu
Anca constantinescu2 ani în urmă
Cea mai nenorocita firma.Trebuie sa ma adresez politiei cu o plangere penala ! Este pentru a nu stiu cata oara cand nu-mi livreaza produsele platite in avans cu card.Azi am observat ca 6 AWB ,de vineri si pana azi,figuireaza ca mi-au fost livrate si ca am si semnat pentru ele. M-a semnat cine in fals ! Ma duc l;a POLITIE ! Anca Constantinescu- Valea Doftanei.Toate firmele serioase de curierat vin pana la poarta ,DPD-ul are niste rable de masini si nu pot merge decat pe asfalt!
Lucian State
Lucian State2 ani în urmă
Folosesc serviciile acestei firme de +10 ani ! Recunosc ca nu a fost alegerea mea, ci a Magazinului din Germania, care imi livreaza comenzile. Cu timpul am ajuns sa folosesc DPD si pentru alte trimiteri, aici in RO...
Nici nu am stiut ca au depozit si in Campina, iar review-urile negative m-au facut sa las aceasta postare.
Sfatul meu: Nu are rost sa mergeti la depozit sa ridicați VOI comanda ! Bănuiesc ca după distribuirea coletelor pe mașini...NU mai este nimeni acolo, sa păzească poarta. Aveti un nr de telefon de contact (va este dat odata cu SMSul care va anunța livrarea), asa ca puteți lua legătura direct cu curierul și sa aranjați o alta ora sau loc pentru livrarea voastră ! Eu unul sunt FOARTE MULTUMIT de sistemul lor de organizare și urmărire a comenzilor, cat si de curierii
Samantha Monica
Samantha Monica2 ani în urmă
Nu a venit pana la destinatie,a dat doar un BEEP amarat ..si nu a mai raspuns deloc la zecile de apeluri ale mele facute imediat. A asteptat cateva minute bune la o distanta de 100 m de destinatie fara sa faca vreun gest.NU ESTE PRIMA DATA CAND MI SE INTAMPLA ASA CEVA.NU AM O LOCATIE DELOC GREU DE GASIT..FIIND PE STRADA PRINCIPALA
Şchiopu Ana-Maria
Şchiopu Ana-Maria2 ani în urmă
Programul de livrare este unul total nepotrivit! Am fost sunata la ora 19:15 ca urmează sa ajungă curierul cu al meu colet în condițiile în care adresa de livrare era cea de la munca unde programul este unul normal (8:00 - 17:00) asa ca am ales ridicarea din depozit unde programul începe de la ora 9:00 și se încheie la ora 17! Nu își rezerva nimeni o zi din viata pentru a astepta un colet! Propun o revizuire a programului sau măcar o suplinire a personalului! Un singur curier nu este suficient pentru a acoperi zona Campina-Sinaia. Menționez ca la data livrării nu era traficul o problema, DN1 fiind chiar liber în acea zi.
Andrei Secareanu
Andrei Secareanu2 ani în urmă
DEZASTRU PE TOATE LINIILE.
AM STAT 2 ORE IN FATA DEPOZITULUI CA SA IMI POT RIDICA UN COLET.NU ERA NIMENI ACOLO,NU A RASPUNS NIMENI LA TELEFON.
Bogdan Alexandru Bilga
Bogdan Alexandru Bilga2 ani în urmă
Colet trimis cu livrare Sambata de catre destinatar, intrat in depozit Campina Sambata dimineata in jurul orei 8 conform AWB tracking. Livrarea nu este facuta Sambata conform optiunii alese. AWB 80196513011. Nu am nici macar optiunea sa merg sa il ridic personal.
Georgette Pogaceanu
Georgette Pogaceanu2 ani în urmă
Doua colete # 221503732 si 221503779 trebuiau sa soseasca In Sinaia, astazi 11.06 .
Ele au fost ridicate din Campina conform site-ului de urmarire a livrarii, la ora 10:30 , este ora 18:00 si nu au sosit .
Am asteptam toata ziua in casa, conform graficului de livrare. Maine nu sunt acasa...
Locații recomandate