/Prahova/Servicii de mutare

Sameday Delivery

Strada Pompelor 3, Ploiești 100411, România

Sameday Delivery
Servicii de mutare
1.9
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W3RC+GV Ploiești, România
+40 757 905 502
sameday.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Circia Daniel
Circia Daniel2 ani în urmă
Deci chiar nu se poate cu aceasta firma este in josnica! Din 10 comenzi plasate in ultima luna 7 ai intarziat sau sa pierdut coletul si a aparut din senin dupa o satamana de sesizari, telefoane si timp pierdut. Nu mai spun de nervi consumati...
Cel putin cei de pe PH nu isi fac deloc treaba asa cum trebuie. Un colet predat curierului la ora 9 am, de la ei din depozit pentru a ajunge la easybox le trebuie vro 2 zile...
O sa depun plangeri si reclamatii pentru toate aceste situatii!!
Oratorul de seara
Oratorul de seara2 ani în urmă
Firma neserioasa, nu recomand. Am stat in apel 145 de minute sa intru la relatii cu clientii, 4 apelanti...urmam noi restul de 3, 2 apelanti pe fir...urmam inca 2, si pana am ajuns pe fir doar eu in stand by. Mi-am dat seama ca nu era nimeni in preluarea apelurilor. Apel dat astazi 27 decembrie intr-o zi lucratoare, in concluzie daca ai probleme cu vreun colet nu ai cu cine discuta.
Madalina ganea
Madalina ganea2 ani în urmă
Buna seara! Am avut și eu 2 comenzi care au venit prin firma sameday și am avut experiențe neplăcute cu curierul responsabil de zona in care locuiesc. Prima comanda a fost făcută pe numele Oancea Veronica, soacra mea. Aceasta, știind ca nu va fi acasă, a încercat toată dimineața sa contacteze telefonic curierul, dar nu i s-a răspuns . Câteva ore mai târziu, acesta a sunat-o spunând ca se afla in fata blocului. Soacra mea l-a informat ca a încercat sa îl contacteze și l-a rugat sa aducă coletul a doua zi, dar acesta a spus ca este prea mare și nu mai poate sa îl care in condițiile in care acesta măsoară 30 pe 30 deci in niciun caz nu e prea mare.
Astăzi am avut un alt colet care a venit cu același curier, de data asta pe numele Ganea Mădălina. M-a contactat, i-am spus ca nu sunt acasă și l-am rugat sa lase coletul la sediu ca voi veni eu sa îl iau. Menționez ca era plătit. Iar domnul curier, foarte amabil fiind, a zis ca nu se mai cara cu coletul după el căci și acesta este prea mare pentru mica lui mașina și s-a gândit ca ar fi o idee foarte buna sa îl lase unei persoane total necunoscuta pentru mine, fara acordul meu. Astfel coletul meu a ajuns la o casa de pariuri , la o persoana pe care eu nu o cunosc, fara sa fiu de acord cu așa ceva , deși este comanda mea pe care eu am plătit-o și totul din lenea acestui curier de a-și face treaba pentru care este plătit. Pot doar sa sper ca voi găsi coletul acolo unde l-a lăsat, in caz contrar domnul curier care a dat dovada de atâta lene va fi nevoit sa îmi plătească coletul.
Maria Alexandra
Maria Alexandra2 ani în urmă
O firma de curierat JALNICĂ!!! Este a 2 a oara când aștept un colet de la ei și de fiecare data își bat joc . Prima experienta cu ei a fost sub orice critica, șoferul ne a jignit în condițiile in care noi încercăm sa găsim o cale de a ne vedea cu el pe traseul lui. Marți la fel ma sunat ca o sa primesc coletul după ora 17:30 nu a venit ,am sunat sa întreb dacă mai vine și răspunsul domnului a fost ca ii sa stricat masina si o sa vina a 2 a zi. Ieri în jurul orei 16:00 sun sa întreb dacă ajunge și mi a răspuns ca o sa vina tot după ora 17 NU A MAI VENIT bineînțeles . Dar când I am spus ca aștept coletul de ieri de fapt nu ii se mai stricase masina ar fi avut prea multe colete și nu a mai ajuns la mine.
Constantin Stroe
Constantin Stroe2 ani în urmă
O rușine de firmă, pur și simplu își bat joc de pachetele oamenilor. Nu înțeleg cum de le convine celor de la eMag să acopere pierderile provocate de către acești incompetenți.
Vio Paduraru
Vio Paduraru2 ani în urmă
Dupa 36 de minute de asteptare in call-center, raspunde robotul si spune : multumim ptr apel te vom contacta noi, si se inchide apelul! Jalnic!!!
Gabriel Dohotaru
Gabriel Dohotaru2 ani în urmă
Servicii de foarte inalta calitate comparativ cu alte firme de curierat din Ploiesti / Prahova. Recomand cu toata increderea!
Diana Calugaru
Diana Calugaru2 ani în urmă
Curierii nu răspund la telefon, iar atunci când răspund nu își respectă reperele orare! Două zile am negociat telefonic cu un curier pt un pachet și, în cele din urmă, a trebuit să mă pliez tot eu pe orarul și traseul lui pt a prelua pachetul!!!
Locații recomandate