/Mures/Servicii de mutare

Nemo Express

Strada Mureșeni 43a, Târgu Mureș 540448, România

Nemo Express
Servicii de mutare
2.8
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GGC7+4G Târgu Mureș, România
+40 727 348 103
nemoexpres.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Cioca
Iulian Cioca2 ani în urmă
Monument construit ca simbol national spre Slava lui Dumnezeu si cu nume ales si spre cinstirea martirilor care au luptat pentru libertatea tarii noastre de-a lungul istoriei ridicat la dorinta poetului national Mihai Eminescu, a regilor si personalitatilor mentionate de Biserica inclusiv Nicolae Iorga. E deosebit de frumoasa si s-a ridicat dintr-o nevoie reala . E o f mare bucurie pentru mine construirea ei si voi dona ! Recomand si vizitarea paraclisului din fata ei o biserica de lemn unde poate fi gasit un parinte cu totul remarcabil parintele Ciprian Gradinaru! Doamne ajuta!
F. Mateescu
F. Mateescu2 ani în urmă
Aceasta companie este atât de neprofesionistă încât mă mir că fraierii de noi mai apelam la serviciile lor.
Vă recomand să alegeți orice altceva in afara de ei. In legatura cu filiala din Odorheiul Secuiesc in afara de o limbă romană jalnică și greu inteligibilă totul este ,,asta facem ,dacă vă place bine dacă nu , nu”….adică iti aduc produsul când vreau eu. Boanghine impuțite!
Balázs Ördög
Balázs Ördög2 ani în urmă
In viața mea nu o sa mai folosesc serviciile firmei NemoExpress!!!
Am făcut o comandă luni dimineață Târgu-Mureș -> Cluj-Napoca, a venit abia a doua zi să ridice coletele, azi, miercuri aflu că coletele sunt în București. Eu întreb ce căuta in București coletele??? Ar trebuie să fie livrat in 24 de ore nu într-o săptămână!!!
X cars
X cars2 ani în urmă
Evitati aceastā firmā de curierat!!!Am expediat un colet la care pe awb de expediere era stabilit suma de 350ron tva inclus care reprezenta transportul,la ridicare destinatarul a fost obligat sa achite mai mult de 600ron pt.a ridica coletul.Nu recomand!!!
Ramona Turc
Ramona Turc4 ani în urmă
Foarte slabi ca si firma de curierat. Un colet pregatit de ridicare in Bucuresti din data de 23 nu a ajuns nici pana azi in Targu Mures pe motiv ca nu a plecat nici o masina de acolo. Domnisoara din call center "m-a asigurat" ca fie pleaca astazi de acolo fie vineri, nu stie exact 😂😂
Eva Biro
Eva Biro2 ani în urmă
Atentie! Această companie nu livrează articole comandate! Ei cred că trebuie să colectăm ceea ce am comandat, cu toate acestea domnisoara la telefon poate promite în fiecare zi că ei vor fac ceva. Am comandat o ușă de garaj de la Best Roll Expert care ne-a promis livrare gratuita la domiciliu în câteva zile. Ne-au depus ușa către Nemo Express în loc să ne livreze așa cum au promis. Nemo Express nu ni l-a livrat din 16 noiembrie, astăzi este 2 decembrie. Le-am sunat și ei încearcă să-mi explice că este responsabilitatea noastră să o colectăm. Nu utilizați această companie de livrare sau alte companii care le utilizează pe ei!
Emanuel Radu
Emanuel Radu2 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea. Domnul care a venit la mine sa preia un colet ma facut in toate felurile mai ca nu s-a dat jos sa ma bata deoarece l-am rugat sa astepte 5 minute.
Magda moldovan
Magda moldovan2 ani în urmă
O lipsa de bun simt , nu țin cont ca sunt și alți care lucrează și nu își pot face programul cum vor ei .Te fac sa aștepți telefonul lor și la sediu spun ca nu răspunzi
Dezastru
Locații recomandate