/Mures/Servicii de mutare

Oficiul Poştal 2

Strada Liviu Rebreanu 41, Târgu Mureș 540610, România

Oficiul Poştal 2
Servicii de mutare
2
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHM2+F8 Târgu Mureș, România
+40 265 251 059
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Romanian_ Guy
Romanian_ Guy2 ani în urmă
Pe langa faptul ca dureaza cateva decenii sa ajunga o scrisoare/colet, nu sunt in stare nici sa nimereasca un amar de bloc.Sfatul meu folositi Fan sau Cargus, sunt mai rapide si macar vad sa citeasca adresa de pe plic.
Alexandru Vitan
Alexandru Vitan4 ani în urmă
Cladirea comunista , sistemul la fel de invechit . Doamnele niste obosite si fara nici un chef de viata .
Constantin onut
Constantin onut6 ani în urmă
Mereu intampin probleme. Acum trebuia sa primesc o suma de bani iar doamnele de la ghiseu ma iau cu replici de genul " ca mai noi banii ajung deabea a doua zi" tinand cont de faptul ca au fost pusi prin e-mandat. Tinand cont de faptul ca am mai patit treaba asta la acelasi oficiu, am sunat la Bucuresti sa verific povestea inventata de domanele respective acolo, bineinteles ca nu a raspuns nimeni. *sa ma cac in servicile romanesti ! Pana la urma am vorbit cu cineva de la oficiul postal nr. 1 Targu Mures si mi-a spus ca banii trebuiau sa ajunga.
Scriu acest lucru in speranta ca poate vede cineva de la conducere si aplica cateva masuri, luand in calcul scorul recenziilor primite de catre ei.
Carmen Toma
Carmen Toma2 ani în urmă
Cum este posibil ca să aștept mai mult de 3 săptămâni după un colet care a plecat din China pe 30 decembrie 2021, a ajuns în țară pe 1 ianuarie 2022, și încă nici azi nu am intrat în posesia lui? Se plimbă prin oficiile postale din țară sau ce pisici. Strigător la cer 😤
Cristian Gut
Cristian Gut2 ani în urmă
nu prea inteleg de ce ubele colete din china ajung aici iar altele la posta de langa mine dar asta este , mai demult aici ajungeau toate coletele din china indiferent de valoare si cantitate . Ce sa zic personalul e ok , amabil si desi trebuia sa platesc tva-ul pe un produs doamna a trecut cu vederea.
Pop Edit
Pop Edit2 ani în urmă
Persoana care raspunde la telefon este sub orice critica, nervoasa,flegmatica, de ce mai tineti asamenea persoane acolo? Ma duc personal sa fac o reclamatie in numele mai multor cetateni ,care se plang de calitatea serviciilor postei 2,sa va fie rusine cucoana!!!
Laurentiu Barnea
Laurentiu Barnea2 ani în urmă
Am sunat sa ma interesez in legatura cu un plic care trebuia sa il primesc . Mi-a răspuns o persoană de sex feminin ,ca doamna nu pot sa ii spun ,si mi s-a adresat foarte răstit, parca i-am cerut bani .CU asa atitudine nu ajungem nicăieri!
Mihai Bereczki
Mihai Bereczki2 ani în urmă
Mie mi-a răspuns a ”doamnă” nervoasă care nu mi-a răspuns la nici o întrebare și a închis telefonul....
Locații recomandate