/Ilfov/Servicii de mutare

BooKurier

Șoseaua Alexandriei 99, Bragadiru 050912, România

BooKurier
Servicii de mutare
2.8
267 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92Q7+GH Bragadiru, România
+40 31 425 3254
bookurier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Laurențiu Zoicaș
Laurențiu Zoicaș2 ani în urmă
Dacă alte firme de curierat trimit în ziua livrării sms-uri din care afli numărul de telefon al curierului, ca să poţi afla ora estimată a livrării, Bookurier trimite mesaje uluitoare de genul celui primit de mine: “Livrare estimată: începând de azi. AWB…”. Şi niciun număr de telefon. “Începând de azi” poate însemna până, vorba aia, la sfârşitul vecilor. La ora 16:55, după o zi în care am sperat în zadar că-mi va fi livrată o carte (din Bucureşti în Bucureşti, şi nu din puncte diametral opuse ale oraşului), pe site-ul de urmărire a apărut informaţia că “coletul a fost returnat”. Drăguţ, nu?
Dacă te uiţi la aşa-zisele mesaje care ar trebui să reflecte “statusul” livrării, constaţi că, la 6:59, 3 (trei!) mesaje spun acelaşi lucru (“Coletul a fost repartizat curierului – În curs de livrare”), apoi, la 7:31, alte două mesaje repetă “informaţia”, ca la 7:32, alte trei mesaje s-o reia!
Bookurier pare mai degrabă o glumă proastă decât o firmă de curierat. Voi repeta ceea ce le-am urat în mesajul pe care l-am trimis la departamentul lor de reclamaţii (probabil, altă glumă de acelaşi nivel): le doresc cât mai puţini clienţi, eventual deloc, ca să poată face faţă solicitărilor care, e limpede, le depăşesc cu mult capacităţile.
Păcat că nu se pot da zero stele.
Răzvan Șeitan
Răzvan Șeitan2 ani în urmă
Foarte multumit de prima experienta cu ei. Curierul cu care am vorbit a venit pana in ora 13, comunicandu-i de dimineata ca sunt plecat in intervalul 13-15. Iar coletul a fost in stare perfecta.
E important sa lasam un review pozitiv pentru fiecare experienta pozitiva.
Rares Miroiu
Rares Miroiu2 ani în urmă
Curierul si doamna de la telefon nu ai nicio vina. Vina este a celor din conducere, pentru ca intr-o perioada aglomerata cum spun ei pun acelasi curier sa efectueze si ridicari de colete si livrari. Ar trebui sa angajati mai multi curieri nu sa trageti pe cativa curieri sa faca munca pentru 2 sau chiar 3 oameni! Neprofesionalism din partea celor din conducere! Nota 10 pentru doamnele de la telefon si pentru curier. Curierul chiar mi s-a parut foarte profesionist si respectuos exact cum ar trebui sa fie un curier. Nota 1 pentru firma, nu au un sistem de evidenta ca celalalte firme de curierat ca sa stii cand iti vine coletul .
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Un serviciu de curierat foarte prost. Am primit mesaj ca livrarea se va face in ziua de 4 iar astazi, pe 5, coletul inca nu a venit. Ok, data aceea este estimativa, nu asta ma deranjeaza. Ce ma deranjeaza, in schimb, este faptul ca toate acele numere de telefon sunt puse acolo de forma. Unul dintre ele nici macar nu suna (sau daca suna mi se spune ca e linia ocupata), iar restul suna, insa nu raspunde nimeni. Lipsa de respect fata de oameni.
Elena Ionita
Elena Ionita2 ani în urmă
Cu adresa corecta si nr de tel ,la care nici nu am fost contactata , s a spus firmei de unde am comandat produse ca sunt imposibil de gasit. De 2 zile. Nu m au sunat , dar ei au un nr eronat la care sa ii contactezi. Unu care nici nu exista. Sa va fie rusine! Comanda de aprox 700 lei plimbata pe drumuri. Eu fara produse, expeditorul cu timp pierdut si fara bani incasati.
Pretty Fog
Pretty Fog2 ani în urmă
Astăzi am primit coletul de la aceasta firma.Tin sa precizez ca au răspuns imediat la telefon,la fel a răspuns și șoferul mașinii când l-am apelat ,în plus a ajuns la adresa din Otopeni,chiar mai repede decât s-a prevazut.Nu am întâmpinat nici un fel de probleme,iar coletul a întrat în posesia mea fără absolut nici o problema ,frumos ambalat și asigurat.Multumesc mult pentru serviciile voastre și va urez mulți clienți și succes în continuare.
Silviu Ionut
Silviu Ionut2 ani în urmă
Talharie pe fata. Am primit cu 10 lei mai putin la rest si baiatul a plecat fara jena. A fost intr-adevar si greseala mea sa nu verific dar nu se poate asa talharie. Nu voi mai comanda niciodata de la un comerciant ce lucreaza cu Bookurier
Alexa O.
Alexa O.2 ani în urmă
Ar fi util sa aveti un sistem de notificare cu intervalul orar si ziua in care veti realiza livrarea, nu sa fiu sunata cu 3 minute inainte de a primi coletul.
Locații recomandate