/Ilfov/Servicii de mutare

IB Cargo

Șoseaua București Nord, Voluntari 077190, România

IB Cargo
Servicii de mutare
4
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4QG+PW Voluntari, România
+40 21 528 1300
ibcargo.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sandulescu Gabriel
Sandulescu Gabriel2 ani în urmă
Evitati pe cat posibil serviciile LCL ale celor de la IBCargo. Si-au batut efectiv joc de marfa transportata.
Ömer Avşar
Ömer Avşar2 ani în urmă
(Tradus de Google) Livrare rapida

(Original)
Hızlı teslimat
Adrian Busca
Adrian Busca2 ani în urmă
Foarte mulțumit
Razvan Moldovan
Razvan Moldovan4 ani în urmă
Despre cum poate un transportator sa te falimenteze.
Acum un an si jumatate, in urma unei decizii neinspirate, am hotarat sa aduc niste marfa din China alaturi de IB Cargo si partenerii sai locali. 6 luni mai tarziu, dupa ce mi-au dat ok-ul pentru import si am achitat sumele catre furnizori, IB Cargo a decis sa nu-mi mai aduca marfa respectiva, iar mai apoi, dupa certuri interminabile marfa a sosit.
Costul? 30% din valoarea transportului. 6.000 USD pentru o jumatate de container! Pretul s-a reflectat in adaosul comercial iar business-ul a murit inainte sa porneasca.
Marfa a fost consolidata si verificata in depozitul partenerului IB Cargo din China. La livrare 3% dintre cutii erau goale. Am descoperit asta la livrare, dupa ce am achitat taxele vamale si TVA-ul pentru niste cutii goale. Am fost discount-at cu contravaloarea produselor din cutii, fara TVA, transport si taxe vamale.
"Pentru ca ne dorim si apreciem colaborarea deschisa si transparenta pe care o avem de ani de zile, o sa facem un storno partial la costurile locale."
Your freight, your job!
Your profit in our pocket!
Cristina Csoric
Cristina Csoric2 ani în urmă
Extrem de neseriosi!!! Dupa ce am batut palma pe un tarif si am semnat comanda de transport, au marit pretul de doua ori! Asta in conditiile in care transportam echipamente de protectie pentru spitale, foarte importante in aceste vremuri!!! Nu se face asa ceva si nu putem decat sa constatam ca s-a profitat de situatia de urgenta si de bunavointa noastra.
Daniel Zambilel
Daniel Zambilel2 ani în urmă
Au angajati de speță joasă: am primit in mesageria vocala injurii de la un sofer cu care nu am avut nici o tangenta pana la momentul in care trebuia sa faca o livrare pt compania in care lucrez. Cum sa isi permita un necunoscut sa imi lase mesaje vocale cu injurii fiindca eu nu i-am putut raspunde neavând semnal? Numai la ib cargo se poate asa ceva. Nesimțire maxima!!!!
Alin Mihuti
Alin Mihuti2 ani în urmă
Pt mine totul a fost super ok. Transportat lucruri personale din Germania - facut vama la Otopeni si transportat la mine acasa - totul a fost perfect de la un capat la celalat! Dana m-a ajutat cu raspunsuri la toate intrebarile - sincer nu am ce reprosa! Pretul platit a fost cel stabilit de la inceput!
M adrian
M adrian2 ani în urmă
Am renuntat la ei acum cativa ani din cauza neprofesionalismului cat si a angajatilor prost pregatiti.Mea culpa, am facut greseala sa apelez din nou la serviciile lor si am primit marfa partial deteriorata , paleti sfaramati, un sut in fund si o palma peste celalat obraz.Confunda profesionalismul cu orgoliul, tupeul si smecheria...cine doreste batai de cap si costuri suplimentare ,sa apeleze cu incredere la IB Cargo !!!
Locații recomandate