/Galati/Servicii de mutare

FAN Courier

Strada Odobești 1 bis, Galați 800552, România

FAN Courier
Servicii de mutare
3.5
175 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2WJ+RX Galați, România
+40 723 259 208
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Verginica Ilie1 an în urmă
Este posibil ca o comandă făcută și achitată pe data de 12 01 2023 și livrată pe data de 18 01 2023 ??? Și cu intervenții spunindu mi ca au alte urgențe, foarte urit. Ținând cont ca o parte din an cam 8 - 9 luni pe an locuiesc la copii în București, și acolo nu se întâmplă asa ceva. În două zile comandă Este la poartă. Rog instituția sa ia masuri pt a nu și pierde clienții din provincie pe viitor
Florin Oanca
Florin Oanca4 ani în urmă
Nu mi-a plăcut zona si nici condițiile din acest punct de lucru.
Locația este destul de greu de găsit, pentru cine cauta un sediu Fancurier.
Am depus un plic, cu valoare, iar taxele sunt foarte mari.
Marian Mogildea
Marian Mogildea4 ani în urmă
Aspectul din sediul firmei de curierat nu este foarte încurajator, in schimb serviciul de curierat este foarte bun. Am beneficiat de mai multe ori de serviciile lor și de fiecare dată rezultatele au fost bune. Asta e ceea ce cred eu că este mai important.
Mirela Oprisan
Mirela Oprisan4 ani în urmă
Zilele acestea am sunat pentru a programa ridicarea unui colet de 12.5 kg. O doamna foarte scârbită de viață mi-a răspuns în sictir, fără să se prezinte și mi-a spus că nu transporta colete atât de grele pentru că se strivesc celelalte pachete. Pe bune??? Am intrebat- o cum se numeste, a refuzat să îmi spună, mi-a spus să caut pe site informații și mi-a trântit telefonul in nas. De teama, m-am conformat și am intrat pe site.Ghici ce? Limita e la 31 de kg nu la 12. Servicii de tot rasul. Draga mea fara nume, dacă nu ai chef de munca, lasă pe alții care au nevoie de un job!
Constantin-Alexandru Pavel
Constantin-Alexandru Pavel2 ani în urmă
Fan curier pune viata cetatenilor in pericol conducand pe contra sens si oprind masina neregulamentar. Mai mult decat atat soferul din imagine avea un comportament agresiv.
Marin Chiranus
Marin Chiranus2 ani în urmă
Angajati foarte aroganti începând de la soferi pana la cei de la biroul de primit colete Galati str.Odobesti 2bis ...Am fost sa trimit un colet pentru Stori.21 jud Ilfov si nu a vrut sal primeasca sub pretextul ca nu are scris orasul ..spunândumi ca ilfov este si de focșani și de Iași ..Rușine daca nu se ia masuri o sa ajung mult mai sus încât sa se închida aceasta firma de oameni neseriosi ...
Simona Durac
Simona Durac2 ani în urmă
Cand livreaza la domiciliu nu am intampinat probleme,insa programul de la sediul din Obobesti(ca acolo am intampinat probleme)da!
Pe site e pana la 16:30,iar acolo nu te mai primesc de la 16!!!Deci👎👎👎👎
Si la fel cum a mai zis cineva,la telefon cand am sunat sa intreb cum e posibil asta,mi-a raspuns o doamna in scarba,ca trebuia sa sun inainte pt program!!!Pe bune,si daca sambata am sunat si au spus ca sunt pana la 11:30 ,si eu eram acolo la 11:07 si nu mai era nimeni???
Caragea veronica
Caragea veronica2 ani în urmă
Seriozitate, calitate și bun simț din partea băieților/ curieri.
S-a întâmplat de câteva ori să nu fiu acasă, ptr a ridica coletul și am rezolvat facil problema cu curierul
Dalvaru Ciprian
Dalvaru Ciprian2 ani în urmă
Ar fi bune mai multe astfel de sedii. Nu am timp sa stau sa ma sune curierul cand are el timp sa-mi livreze/ridice coletele.
Locații recomandate