/Galati/Servicii de mutare

TST Turistik

Bulevardul Siderurgiștilor 42, Galați, România

TST Turistik
Servicii de mutare
4.1
805 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2R9+5P Galați, România
+40 236 488 000
tst-turistik.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ciprian Nichitov
Ciprian Nichitov2 ani în urmă
Țepari. Se da drept șoferi la alte firme de transport numai ca să mergi cu ei. (09-01-2022 ORA 02:00)Am avut rezervare online și plătită la o firma de transport persoane. Când am ajuns în Otopeni am întrebat de firma respectiva și traseul de care aveam nevoie și un mârlan a spus sa merg cu el ca el este. Când am ajuns la popas la Buzău mia cerut din nou alți bani spunând ca defapt nu este firma cu care aveam rezervare! AM FOST DAT JOS DIN MAXI TAXI LA BUZĂU Fugiți de ei!
ATIC Galati
ATIC Galati2 ani în urmă
Nu recomand nimănui!! Deși am avut rezervare plătită online pentru cursa de 19.30, sâmbătă seară, pe 18 decembrie, microbuzul a plecat cu pasagerii care erau în stație, ocupandu-se toate locurile, pasagerii rămași fiind obligați sa aștepte pana la 21.30(desi următoarea cursa era programata pentru ora 21.00), când s-a umplut masina.
Inițial ni s-a spus ca plecam la ora 20.00, apoi la 21.10 și apoi 21.30, moment în care oamenii au început sa-și exprime vehement nemulțumirea. Deși de la ora 20.00 erau în masina aproximativ 15 pasageri, cu rezervare sau fără, șoferul a așteptat alte 4 persoane care au ajuns la ora 21.30, pentru a se ocupa toate locurile, aflând ulterior de la acești pasageri ca aveau de fapt rezervare pentru ora 22.00.
Emanuel C
Emanuel C2 ani în urmă
Receptionista firmei merita -1 star daca s-ar putea, neprofesionista si zeflemista la telefon. Masina inconfortabila pentru un drum de peste 4 ore ca orice maxi-taxi, asta fiind de asteptat. Scorul mare este exclusiv pentru sofer care a condus ca un adevarat profesionist, amabil si prezentabil.
Violeta Hancu
Violeta Hancu2 ani în urmă
NUUUUU
A 2 oara cand anuleaza cursa de la ora programata; din cauza lor a trebuit sa astept 6 ore in aeroport dupa 4 ore pe drum;
Te informeaza in ziua plecarii ca s-a anulat cursa daca i-it convine sa te duci cu cea de mai devreme;
Ce sa le spui cand te suna in aceasi zi sa te informeze si e sub sarbatori?
NU O RECOMAND
NU SUNT PROFESIONISTI
NUMAI LA PROFIT PROFIT PROFIT
For the second time that I use them and same problem. They will call you on the same day to tell you that the ride that you booked is cancelled and ask you to go with another one earlier so you and up waiting for hours in the airport. My last waiting was 6 hours in airport and 4 hour drive. I will definitely not use them again and strongly not recommended as was not the first time and sure that they are looking just at the profit.
Catalin MXZ
Catalin MXZ2 ani în urmă
Plecarea din Otopeni spre Galati pe data de 7.10.2021 a fost intarziata cu o ora! Initial rezerarea era facuta pentru ora 15:00. Am ajuns la microbuz la ora la 14:05. Persoana care organizeaza plecarile mi a spus ca nu se mai pleaca la ora 15:00 ci la ora 15:30. Aparent am asteptat pana la ora 16:00 . Dezamagitor pot spune si faptul ca atunci cand am sunat sa fac rezervarea , mi-a raspuns o domnisoara/doamna care probabil tocmai ce se trezise si nu avea chef sa vorbeasca si sa imi faca rezervarea.
Rog respectuos sa luati masuri!
Giorgia mazilu
Giorgia mazilu2 ani în urmă
Agenzia test turistik Galati gasiti un personale cu incredere respectosi gentili cum intri in agezia esti primita cu placere agenzie de mai bn de 20 ani ca cunosc calatoresc cu ei bilete de avion rezervare Galati bucuresti oriunde vrei si doresti in toata tara complimenti a responsabile di agenzia doamna MIHAELA /STEFAN oameni buni cu suflet mare cu credinta primitori un consiglio o vorba buna un pahar cu apa o bomboana cind merg in agenzia recomand tuturor agenzia test turistik Galati va salut din departare gicuta mazilu geta.👍
MRD zone
MRD zone2 ani în urmă
Transportul aeroport-galati bine si punctual.
Dar anul acesta protocolul de siguranta covid a lipsit aproape complet. Cel putin din galati spre bucuresti nimeni nu purta masca in afara de mine si perechea mea, adaugand ca mai mult de o persoana tuseau in continuu.
Soferii sunt doar pt condus, dar nu impun nici o regula din cate au scrise.
Duminica 12/09 cu masina de 1:30.
ROMANII PLECATI IN AFARA CONTINUA SA FIE NEEDUCAȚI, ETC.
Vasile Manoilă
Vasile Manoilă2 ani în urmă
Am întâlnit medici și un personal promt așa cum este și normal. Mulțumesc!
Locații recomandate