/Dolj/Servicii de mutare

Dragon Star

Bulevardul Decebal 85, Craiova 200621, România

Servicii de mutare
3.3
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R8M+HX Craiova, România
+40 760 235 050
curierdragonstar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stephen Starseeker
Stephen Starseeker2 ani în urmă
Serioși. Servicii bune și preturi decente.
Ionut Zahavi
Ionut Zahavi2 ani în urmă
Transport motor auto Bucuresti-Craiova ,suport mufa sparta in timpul transportului.Daca ati fi putin mai atenti ar fi ok!
Veleanu cristina
Veleanu cristina2 ani în urmă
Coletele ajung deteriorate la destinație.
Am colaborat cu ei de doua ori și de fiecare data au fost probleme : prima data am primit o rola de mocheta pătată de vopsea și a trebuit sa arunc din ea 3 metri și a doua oara am livrat 4 găleți cu adeziv, găleți noi, sigilate și pe timpul transportului doua dintre ele au fost deteriorate și adezivul a curs tot.
De fiecare data coletele au fost ambalate corespunzator, chiar au avut 4-5 etichete cu inscrisul"fragil"
Nu ii interesează de prejudiciul adus, ca recompensa mi-au oferit un transport gratuit, reprezentând o mica-mica parte din valoarea daunei... dar oricum, cine mai are încredere în ei?
Mi-e nu îmi mai trebuie 👎👎👎
Cali Andrei
Cali Andrei2 ani în urmă
Se găsește destul de greu sediul printre blocuri, nu ar strica ceva indicatoare de direcționare. În rest au preț mic la transport. Dar ar fi loc de mai bine....
Cosmin Alexandru Birziche
Cosmin Alexandru Birziche2 ani în urmă
Sediul lor arata ca o groapă de gunoi. Angajații sunt total dezinteresați de serviciul pe care îl prestează. Nu am avut curajul sa las coletul la ei.
Florin bala
Florin bala4 ani în urmă
am experimentat serviciile dumnealor, dar nu cunosc cum arata si functioneaza sediul fizic. contact si discutii telefonice normale, transport in buna regula. soferul-curier amabil si aparent cooperant, da' jonglerii si coteala mare la pus cumva mana proprie pe colete. eu am primit 2 colete, iar unul avea 22 kg . peste vreo 5 zile am primit altul de 17 kg si l-am returnat pe cel de 22 kg. eu am urcat si am coborat si iar am urcat cu ele de la etajul 4, iar respectivu' doar a deschis usa din spate a masinii si a luat semnatura pe copia AWB-ului ... probabil ca asta ar fi politica firmei, desi eu inclin sa cred ca e smecheria slaba a curierului ... sunt alti curieri de se implica de toata stima ...
Roxana Popescu
Roxana Popescu7 ani în urmă
Cel mai prost serviciu de curierat din Romania. Soferii nu folosesc GPS si te suna sa te intrebe cum ajung la adresa de livrare. Mi-a fost livrat un colet la adresa gresita, am platit a doua oara ca sa-l trimita unde trebuia de la bun inceput. Apoi am fost sunata sa platesc km aditionali cu toate ca localitatea unde am trimis coletul se afla in lista locatiilor pentru care nu se percepea taxa aditionala pentru km.
Stancescu Florin Alin
Stancescu Florin Alin2 ani în urmă
TOTAL NEPROFESIONISTI.....ASTEPT COLET LA GORJ SI EI IL TRIMIT LA CLUJ!!!! NU RECOMAND ACEASTA FIRMA!
Locații recomandate