/Dolj/Servicii de mutare

Oficiul Poştal 3 Ghişeul 3

Bloc F16, Strada Opanez 34, Craiova 200900, România

Oficiul Poştal 3 Ghişeul 3
Servicii de mutare
2.3
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QHR+XV Craiova, România
+40 251 597 681
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sevdichiar Constantin
Sevdichiar Constantin2 ani în urmă
Este inadmisibil sa suni la Cv3gh3 sa.ti raspunda o doamna care in loc sa stea sa asculte a inceput sa urle ca are o gramada de treaba,in toate oficiile este mult de lucru dar nu ai dreptul sa te comporti asa cu un client.Urat si Rusine.
Andreea Olteanu
Andreea Olteanu5 ani în urmă
Jalnic. Doamnele m-au tras la răspundere pentru că nu corespunde adresa mea din buletin cu adresa pe care a expediat coletul
Adela Sandu
Adela Sandu2 ani în urmă
Am trimis o scrisoare recomandata din Belgia pe 9 Decembrie 2020. Trimiterea a iesit din Belgia pe 11 Decembrie 2020 si a fost prelucrata de posta romana abia pe 29 decembrie 2020. Banuiesc ca a stat uitata in vreun sac pana cand s-a sinchisit cineva de la oficiul postal bucuresti sa o proceseze. A fost trimisa spre Craiova, a ajuns pe 31 Decembrie 2020. Abia pe 4 Ianuarie 2021 a ajuns la Oficial Postal 3 Ghiseul 3 din Craiova. Dar nici acolo doamnele care sunt platite din banii nostri, ai platitorilor de taxe si impozite nu s-au grabit sa-si faca treaba. Fiind recomandata, am putut sa urmaresc online evolutia scrisorii. Mama, in varsta de 76 de ani a trebuit sa se duca ea insasi la posta sa ridice scrisoarea (in conditiile in care suntem in pandemie si virusul s-a dovedit extrem de periculos pentru categoria ei de varsta). A fost primita cu o atitudine de maxima indiferenta, iar cand a intrebat-o pe functionara de la ghiseu cand aveau de gand sa trimita scrisoare, doamna nu s-a sinchisit sa raspunda, ci doar a dat din umeri cu o atitudine de "mi se rupe". Aceasta este posta romana, o insitututie care functioneaza pe banii cetatenilor. Sau mai bine zis, nu produce nimic, dar in schimb consuma resursele oamenilor cinstiti, care nici ei n-o duc prea bine in Romania. Nesimtirea si incompetenta nu cunosc limite la Posta Romana!
Nita Marius
Nita Marius2 ani în urmă
PROGRAM TEMPORAR 8-14.... Serios ? 99% dintre cei care încă mai au un loc de munca , sunt la serviciu în intervalul acesta ... Cine a fost as de inteligent si a ales orarul asta temporar?... Nici macar nu e menționat cât inseamna temporarul asta ... Si coletele noastre sunt stocate în oficiul postal tot temporar . Apoi trebuie să alergi sa le cauti prin alte parti. Mai bine inchideti oficiul definitiv decat sa mentineti programul asta temporar care e complet inutil.
Adriana Velica
Adriana Velica2 ani în urmă
Ignoră clienții, se comporta ca și când ar fi stăpâne în oficiul poștal. Este 13 ianuarie și nu au venit pensiile, iar când am întrebat de ce nu au ajuns banii, au mințit cu nerușinare că nu au plecat banii de la gara. Am încercat să luăm legătură cu diriginta oficiului poștal telefonic, dar a fost imposibil să răspundă, punând telefonul pe fax
Alina Badoiu
Alina Badoiu2 ani în urmă
Personalul este foarte iritat, țipă, nu au răbdare sa înțeleagă oamenii ce au de făcut. Mai bine apelați la o firma de curierat decât la posta română.
Mada Di
Mada Di2 ani în urmă
Doamnele de acolo sunt groaznice, vorbesc urat, tipa, tot timpul tafnoase, stau cu spatele cand iti raspund la eventuale intrebari... nu au nici cea mai mica notiune despre interactiunea cu clientii. Extrem de rigide si "invechite".
Florin bala
Florin bala2 ani în urmă
de aici am ridicat trimiteri internationale de pe internet.
dupa-amiaza e foarte lejer, nu se-nghesuie nimeni in sediu.
Locații recomandate