/Dolj/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 7

Bloc V, Bulevardul Carol I 152, Craiova 200920, România

Oficiul Poștal 7
Servicii de mutare
2.1
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RH7+2R Craiova, România
+40 736 705 982
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Costi
Alex Costi2 ani în urmă
Doamnele prezente la ghiseu, foarte arogante, raspund cu o greață de neimaginat de parcă Craiova le plătește lor chirie.
Andy 000
Andy 0002 ani în urmă
Trebuiau sa imi aduca certificatul de inmatriculare si evident postasul a decis sa imi lase avizul in cutia postala intr-o zi in care am fost doar acasa. Avizul era scris ingrozitor, m-am dus la doua oficii ca sa aflu unde imi era pachetul ca la telefon nu raspund. Intr-un final am aflat ca au dat retur inapoi la politie dupa doar patru zile lucratoare fara sa ma sune ca sa ma anunte. Am intrebat-o pe doamna de acolo de ce nu a urcat postasul sa imi dea plicul ca am fost toata ziua acasa. S-a facut ca nu aude semn ca nu avea niciun gand sa semnaleze problema mai departe. Poate posta romana ar trebui desfiintata ca nu doar ca este degeaba, in cazul asta m-au pus practic sa le fac treaba si sa fie tot ei platiti. Nu era mai simplu daca mai asteptam un pic si ridicam certificatul de inmatriculare direct de la politie decat sa fie si posta romana implicata? De ce sa fie platiti oameni incompetenti care primesc bani pe nedrept? Daca ar fi toata Romania asa ...
Craiova Official
Craiova Official2 ani în urmă
Inchideti bai, lasati pe alti sa faca serviciile voastre nu sunteti competenti, pt ca oamenii pierd bani si timp din cauza voastra... Marș dați cu cheia..
Alex Alx
Alex Alx4 ani în urmă
Am fost asigurat de mai multe ori în decursul a mai multe zile că nici după o lună nu îmi venisera coletele (le-am dat până și numărul de urmarire) ca mai apoi sa le trimită la returnat pe motiv că nu le-am ridicat, manevra prin care eu am rămas cu banii dați și cu "buza unumfla"
Diana Diana
Diana Diana7 ani în urmă
buna dimineata!

este ora 9:05, sunt a sasea la coada, dupa mine mai sunt zece persoane.
programul la ghiseul de coletarie internationala se deschide la 9:30.
prin voia celor doi angajati ai postei si a inaltimii sale dl. vames, sper sa reusesc sa intru in posesia
coletelului pentru care de obicei stau minim 90 de minute.
in spatiul oficiului postal 7 se sta umar langa umar, nu se deschid usile pentru ca se ratoiesc angajatele postei ca sunt racite din pricina noastra.
ma simt ca pe vremea raposatului la coada la tacamuri.
sinteza: program doar pentru casnici, spatiu inadecvat activitatii, doar un ghiseu pentru o mare de oameni
asta.i experienta mea (nu zic urata) cu posta romana, ceea ce ma face sa limitez pe cat posibil colaborarea. 7
Florin bala
Florin bala2 ani în urmă
e totusi mult mai limpede aici decat la verisorii incinsi la creier de la OP 7 ghiseul 2, aflat in cladirile din spatele garii, printre blocuri, ai carei lucratori considera ca ar fi doar MESAGERIE si nicidecum OP, cum le scrie deasupra usii. concluzia rezultata e ca evidentele si functionalitatea sunt parca mai in regula la ghiseul asta 1.

actualizare 22.ian.2021:
livrarile de trimiteri curg, doamnele se achita corespunzator.
ocazional au mai aparut niscaiva trimiteri neavizate nicidecum, da' le rezolva dumnealor cumva.
azi,doamnele lucreaza infrigurat. situatia e mult mai complicata pentru dumnealor, au aparut teancuri de publicatii pentru vanzare ... si probabil ca le-o fi si pus vreun sef la reorganizare de activitate ...
Colareza Andi
Colareza Andi2 ani în urmă
Jalnic . Sun de 3 zile nu raspunde nimeni . Cred ca am 30 de apeluri de dimineata pana la inchidere. La mine nici nu ajunge postasul acasa, asa ca pt colete merg la ghici! Am primit un aviz dupa 3 luni de la expirare. Felicitari pentru sistem, sa nu dam inainte.
Maryus Maryus
Maryus Maryus2 ani în urmă
Nu este posibil ca un colet din China sa ajunga in 11 zile in Romania ,iar la noi sa faca la fel sau mai mult de la Bucuresti pana la destinatie.In epoca vitezei ei inca mai lucreaza pe caiet,au o gramada de stampile si un sistem invechit.Ma duc prin ploaie cu codul la oficiul postal si imi zice ca este in prelucrare la Bucuresti,ajung acasa si verific codul de urmarire la Posta Romana ... acest colet era in oficiul postal 7...timp pierdut.
Locații recomandate