/Dambovita/Servicii de mutare

Nemo Express

Strada Cărămidari 65, Valea Voievozilor, România

Nemo Express
Servicii de mutare
3.3
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFQ7+7R Valea Voievozilor, România
+40 727 348 101
nemoexpress.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 8–11
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Tilica
Dragos Tilica2 ani în urmă
Chiar trebuie sa selectez o stea? As prefera 0 sau -1. Pe scurt, colet receptionat pe 14.12 la sediul lor, nu s-au deranjat sa il livreze. Dupa insistente timp de o saptamana au zis sa vin la sediu sa il ridic. Sediul lor nu era actualizat pe site, la vreo 7km distanta. Ajungand la ei pana la urma ghidat de "noii" proprietari ai spatiului unde erau marcati pe harta ( PS nici in smsul de la ei nu era actualizat sediul) imi spun ca trebuie sa astept sa caute coletul. Astept 30 de minute la minus 10 grade. Mizerie si haos de nedescris la ghena lor de sediu. Deci un curier care nu stie sa livreze, intru in posesia lui in 3 saptamani dupa ce tot insist. Nu se compara nici macar cu posta romana. Nu utilizati vreodata asa ceva! Nemo Targoviste!
Marian Decuseara
Marian Decuseara2 ani în urmă
Un colet nelivrat după 9 zile 👏🏻👏🏾😥😢🙆🏼‍♂️
Nu răspunde la telefon, după ce tot curierul a sunat înainte de Crăciun să spună că este obosit și vine a doua zi
Erau doar cadouri pentru 2 copilași la care nu a ajuns Moșul nici de Crăciun și stai să vedem de vine in 2021 😡🤬🤬😤
Lipsă crasă de profesionalism ‼️
Madalin Calotescu
Madalin Calotescu2 ani în urmă
Astfel de firme ar trebui desființate,niste mincinoșii,sau mai bine zis incompetenți,astept un plic care e in depozitul lor de o săptămână iar când sun la ei imi spune că,"azi se va livra coletul" ,rusine,nu merită nici macar o stea.
Maria mirabela Caloian
Maria mirabela Caloian2 ani în urmă
Nici nu vreau sa mai aud de aceasta firma!!! Nu vreau sa par rautacios… dar in momentul in care platesc pentru serviciile acestora si iti intorc spatele…nu mi se pare ok!Primesc mesaj ca va fi livrat coletul in ziua respectiva, mi se confirma si telefonic de catre sofer ca va ajunge in jumatate de ora, iar dupa o ora jumate incercand sa l sun sa vad ce se intampla… nu mai raspunde!!! Sa fie ok… oare???
Anamaria Vlasceanu
Anamaria Vlasceanu2 ani în urmă
Dezamăgită, am așteptat un plic important 2 săptămâni ,nu am fost contactată , am fost mințită că va ajunge ,după care , atunci când am fost eu la depozitul lor să îl ridic , am fost informată că l-au returnat ,fara să mă sune nimeni.
Efix Team
Efix Team2 ani în urmă
F ok asa cum a fost mereu...
Marius Canja
Marius Canja2 ani în urmă
Intotdeauna trebuie aratat cu degetul cand cineva greseste.
44 review uri din care majoritatea negative. De ce nu adauga un review si cei care au rezolvat rapid problema si "nu au nimic de comentat" este logic nu, doar suntem cu sange latin si cand iese bine este logic ca nu o sa avem nimic de comentat. Hai sa rupem acest lant si sa recunoastem si meritele. Experienta mea in legatura cu serviciile oferite de Nemo Curier a fost una placuta iar comunicarea a fost OK. Atentie aici termenul comunicare implica doua parti (inclusiv clientul) in cazul in care stii ca ai gresit ceva in date sau doar sa verifici dupa doua zile suni si scurtezi mult timpul de asteptare. Va multumesc si imi cer scuze daca am suparat pe cineva.
Lidia lidia
Lidia lidia2 ani în urmă
Profesionalism sub orice critică! Habar nu au ce e cu ei! Aștept un colet de 3 zile și habar nu au unde se află. Am primit awb ca a fost expediat apoi ca se afla înca în depozit, o bătaie de joc. Nici măcar 1 stea nu merită.
Locații recomandate