/Dambovita/Servicii de mutare

FAN Courier

Aleea Sinaia nr. 6-8, Târgoviște 130004, România

FAN Courier
Servicii de mutare
3.4
559 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFW4+CV Târgoviște, România
+40 721 295 267
fancourier.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps FAN Courier
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costy C
Costy C193 zile în urmă
O firma construita pe acelas caplapod de la sefi , la callcenter si pana la soferii livratori, de la Bucuresti, pana la Targoviste.Ei nu au treaba cu clientii, ei au programul lor, socotelile lor, iar clientii tb. sa se adapteze la ce-ti ofera ei, daca nu, ghinion.
Problema e ca in Romania cam asa sunt toate firmele si nu prea ai cum sa-i sanctionezi, apeland la altii . Cam toti n-au nicio treaba cu satisfactia clientilor, e o chestie nesemnificativa pt. ei.
Petrisor Serban
Petrisor Serban193 zile în urmă
Foarte nemultumit! Coletul a venit aiurea, in alta localitate, s-a intors la sediu aproape de ora inchiderii, iar cand am ajuns la sediu sa-l ridic, vad cat de slab pregatiti sunt la masuri anti Covid. Inteleg, nu am fost primit ca mi-am uitat masca acasa, dar sa nu aveti masti, ori dezinfectant, deja nu inteleg de ce sunteti cel mai scump serviciu de curierat.
In fine, am fost sa le cumpar eu masti, le-am lasat eu un pachet in caz ca vine unul ca mine, inteleg Fan n-are bani de nimic.
Serban
Serban193 zile în urmă
Am primit o comanda si mi s a spus in mesaj ca am timp 7 zile sa o ridic. In ultima zi cand merg la sediu mi se spune ca au avut voie sa o tina doar 3 zile, asa ca am pierdut coletul. O asemenea aberstie si lipsa de organizare n am vazut niciodata.
Butoi Albert
Butoi Albert193 zile în urmă
Sun de 30 de minute, ma duc la sediu si nu au placerea sa raspunda, un telefonu nu este ridicat.NESIMTIRE!
Alexandra Bobeica
Alexandra Bobeica254 zile în urmă
Angajați nu vor nici în ruptul capului sa răspundă la tlf!Am sunat timp de ora și după a ce s a închis apelul am revenit și nimeni nu a binevoit sa răspundă, ai impresia ca este o firma abandonata... JALNICCCC FEREASCA DUMNEZEU sa ai nevoie de o informație ca angajați sunt în pauza non stop,asa servici sa tot ai.RUSINEEE!!!
Joker Jooker
Joker Jooker254 zile în urmă
Angajatii cred ca stau la cafele si tigari . Nu raspunde nimeni la gunoiul ala de telefon . De fiecare data cand am sunat nu a raspuns nimeni. Zi fan curier si trage apa la wc !! Ultimul colet la mizeria de FAN
Ionel Stoica
Ionel Stoica346 zile în urmă
Am primit coletul cu produsul spart! Atenție mare la acest curier,nu îl lăsați să plece până nu ce verificați produsul.
Marius Gatej
Marius Gatej2 ani în urmă
15.02.2022, acces permis doar pt 4 persoane, din cauza covid-19, regula se respecta, iar personalul este foarte prompt și amabil. Felicitări lor!
Locații recomandate