/Covasna/Servicii de mutare

FAN Courier

Strada Cernatului 27, Târgu Secuiesc 525400, România

FAN Courier
Servicii de mutare
4
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X4VF+R3 Târgu Secuiesc, România
+40 727 220 433
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Valeriu Birla
Dan Valeriu Birla2 ani în urmă
Am primit un laptop, personal, iar coletul a ajuns desfăcut !!! Am fost obligat să-l ridic deoarece am nevoie de laptop !!! Lipsă de profesionalism crasă , ca sa nu ma exprim altfel !!! Nu mai spun ca am plătit pentru serviciul urgent !!!
Chiriac ioan
Chiriac ioan4 ani în urmă
M-am prezentat luni dimineață la sediul Fan Courier in jurul orei 9,20.Am avut de expediat un plic la București.Functionara de la ghișeu s-a comportat forte corect.In 2-3 minute mi-a preluat plicul și am rezolvat problema.Foarte operativ și civilizat.
Sever Oprisan
Sever Oprisan4 ani în urmă
Sediul Fancurier din Tg.Secuiesc de unde se pot ridica coletele pentru zonele unde fan nu are transport sau se cer plăți pentru kilometrii suplimentari.
Zsolt Gabor Pako
Zsolt Gabor Pako4 ani în urmă
Nu poti plati cu cardul. Daca cumva ai pachet greu i-l iei singur din depozit, ca baietii dispar repede...
Cristi Voicu
Cristi Voicu2 ani în urmă
Foarte foarte supărat coletul a plecat din Brașov joi 04.03.2021 cu destinația Tg Secuiesc și când am mers la sediul Tg Secuiesc angajați m-au informat ca, coletul este la Sfântul Gheorghe iar la întrebarea mea dece a ajuns acolo mi sa răspuns ca asta este se mai întâmplă și nu sint nici primul nici ultimul care a pățit asa.
Abia astăzi am putut ridica coletul !!!
De ce ????
Maria Condrea
Maria Condrea2 ani în urmă
Sunt foarte dezamagita de personalul de la Fan Courier Tg Secuiesc ! In data de 23.06.2020 au preluat coletul cu nr.f. 71750822609 . Am intrebat personalul atat cel care a preluat comanda cat si cel care a ridicat coletul daca va ajunge a doua zi la destinatar ,si mi-au raspuns afirmativ. Din pacate constat ca numai astazi (24.06.2020) , dupa 26 de ore a plecat spre destinar. Foarte dezamagita !! Nu o sa mai trimit niciodata cu ei !
Carmen Colcer
Carmen Colcer2 ani în urmă
In data de 11 iunie am facut comanda pentru curier, cu numarul so164002576. In 16 iunie am primit pe email un borderou cu ridicari, in care se mentioneaza ca " expeditorul nu stie ce are de trimis". Adica fac comanda si nu stiu ce trimit???? Nu m-a sunat nimeni, nu a venit nimeni sa ridice plicul.
Cu siguranta nu voi apela pe viitor la aceasta firma de curierat.
Péter Robert
Péter Robert2 ani în urmă
O mizerie!! Efectiv mă chinui să primesc un colet, l-am redirecționat către o altă adresă față de cea originală, iar după aproape o săptămână de așteptat, am sunat la sediu, unde am aflat că mi se refuză cererea!! Trebuie să ridic personal de la sediul lor, altfel nu îl primesc. Să nu mai spun de atitudinea celor de la call-center....
Per total, pentru cei ce văd această recenzie, folosiți altă firmă de transport, aceasta e una neserioasă!!
Locații recomandate