/Covasna/Servicii de mutare

Siclog.srl

130, Municipiul, Str. Ciucului, Sfântu Gheorghe 527166, România

Siclog.srl
Servicii de mutare
4.3
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VQGX+XX Sfântu Gheorghe, România
+40 764 275 516
siclog.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
L Costy
L Costy2 ani în urmă
Degeaba apelezi la ei.
Niciodată nu dau un răspuns concret.
Promit un răspuns apoi dispar în ceață.
Florentina Avram
Florentina Avram2 ani în urmă
Foarte multumita, doamna care preia comenzile este foarte amabila si binevoitoare. Am vorbit cu multe firme si toata lumea m-a amanat, dar ei au fost f prompti plus ca mi-au dat un termen de livrare de 5 zile si marfa a venit in 2 zile!!! Recomand!
Marius Matei
Marius Matei2 ani în urmă
Am urcat masina întreaga într-un tir al acestei companii,iar când am primit-o in tara am descarcat-o cu bieleta din stânga față lipita de janta.
Asta a fost printr-un act divin,deoarece ei nu sunt răspunzători.Nu recomand.
Arnold Paul Oltean
Arnold Paul Oltean2 ani în urmă
Firma serioasa de fiecare data da dovada de profesionalism. Recomandam cu incredere !
Ionut florescu
Ionut florescu3 ani în urmă
Am avut de transportat bunuri personale din Romania in Anglia si am ales firma Siclog pentru a face acest lucru. Totul a decurs cum nu se putea mai bine. Produsele au ajuns la timp, fara nicio problema. Domul Tibor Dombi a fost cel cu care am colaborat si care a facut toate aranjamentele, inclusiv pentru vamuirea si desvamuirea marfii. S-a ocupat personal de tot procesul de la incarcarea marfii pana la livrare. Este o persoana de incredre care, prin firma pe care o administreaza, va poate oferi servicii de transport de inalta calitate la un pret foarte acceptabil, lucru care dupa parerea mea nu este usor de gasit in Romania. Intr-un cuvant: PROFESIONALISM. Sunteti excelenti!!!
Victor Scutelnicu
Victor Scutelnicu2 ani în urmă
Companie foarte serioasa cu preturi competitive! Profesionisti! Am lucrat cu dumnealor pentru 2 transporturi internationale si totul a functionat ireprosabil fara batai de cap. Dna Mariana este extrem de amabila si proactiva in rezolvarea oricarei situatii. Recomand! Nu mai cautati in alta parte, dumnealor sunt solutia corecta.
Florin Hoban
Florin Hoban2 ani în urmă
Siclog, inseamna profesionalism,punctualitate la plati si seriozitate, tare bine ar fi ca toate casele de expeditie sa fie ca ei . Tibi,Mariana ,Norbi ,Andreea sunteti de nota 10. Sunt onorat sa luctez cu voi si va multumesc pentru colaborare.
Razvan Badea
Razvan Badea2 ani în urmă
Am sunat astazi pentru a cere o oferta, mi s-a confirmat ca in jur de ora 10 voi fi contactat pentru o oferta. Am revenit tot eu cu un apel dupa care am fost asigurat ca in 5 minute maxim voi fi sunat.
A trecut ziua si nici un apel, sa inteleg ca stati bine pe comenzi si bani? Atunci inchideti site-ul si numarul de contact.
O zi buna
Locații recomandate