/Cluj/Servicii de mutare

Transportatorul de marfa Cluj

Strada Mehedinți nr 41, Cluj-Napoca 400672, România

Transportatorul de marfa Cluj
Servicii de mutare
5
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH25+5V Cluj-Napoca, România
+40 747 787 184
transportatorul-de-marfa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dorin
Dorin2 ani în urmă
Oameni foarte seriosi. Am avut o mutare mai mare care a implicat mai multe locatii. Au fost profesionisti si atenti cu toate obiectele transportate iar pretul a fost foarte bun. Recomand!
Diana Escariu
Diana Escariu2 ani în urmă
Serviciul a fost înalt calitativ, punctual și în siguranță, ținând cont de cerințele mele. Per total, recomand serviciile acestea și cu siguranță voi reveni când va mai fi necesar.
Mercurius Info Tour
Mercurius Info Tour2 ani în urmă
Serviciile pe care le-am cerut, le-am primit așa cum se cuvine. Din punctul meu de vedere este cel mai important lucru. Vă mulțumesc 😊
Veronica
Veronica2 ani în urmă
Extrem de punctual, domnul care m-a ajutat de la aceasta firma de transport a fost exceptional de ambil. Vi-l pot recomanda cu toata inima!
Alexandra Columban
Alexandra Columban3 ani în urmă
Domnii au fost cu adevărat profesioniști: foarte punctuali, amabili, cu simțul umorului și flexibili - au mutat și piese de mobilier de la altă locație, deși nu planificasem asta. Și totul la un preț bun. Recomand cu încredere! :)
Adriana chira
Adriana chira2 ani în urmă
O experienta placuta colaborarea cu acesta firma serioasa ! Au raspuns prompt si au oferit preturi rezonabile. Recomand cu caldura!
Milasan Adrian
Milasan Adrian2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Am transportat o motocicleta, profesionalism, rapiditate, am sunat la 20:00 având nevoie la ora 21:30. Punctual, m-a ajutat sa încarc, ancorez și descarc motocicleta. Prețul este unul corect. Recomand! 5stele
Alexandra Teodora Onit
Alexandra Teodora Onit2 ani în urmă
Sunt corecti, prompti si rapizi. Au venit la timp, au coborat si urcat tot ce a fost nevoie. Nu a trebuit sa ridic numic. Sunt foarte multumita de calitatea serviciului oferit si voi mai apela la ei cu siguranta si incredere.
Locații recomandate