/Cluj/Servicii de mutare

Oficiul Poştal 9

Strada Liviu Rebreanu 52, Cluj-Napoca 400840, România

Oficiul Poştal 9
Servicii de mutare
1.5
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ7C+W3 Cluj-Napoca, România
+40 264 542 063
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Pop
Diana Pop2 ani în urmă
Servicii de foarte proasta calitate.
Doamna mai in varsta cu parul scurt de la ghiseu manifesta o totala lipsa de respect fata de clienti, ii trateaza cu dispret, timpul de asteptare este indelungat chiar daca esti primul la ghiseu, intrucat doamna rezolva prima data ce are dansa de facut si apoi serveste clientul ( dupa cateva minute dupa ce a fost salutata).
Impune cerinte absurde fara ca ele sa fie scrise undeva, fara vreo explicatie logica.
Cu siguranta voi evita pe viitor acest oficiu postal.
Cristian Moldovan
Cristian Moldovan2 ani în urmă
Horror servicii,timp pierdut la cozi. Cea mai detestata instituție publica din România...Posta Română 😱
Oana Tarcea
Oana Tarcea2 ani în urmă
de cate ori am fost, am stat minim o ora la coada. doamnele cauta in caiet, de obicei e doar un ghiseu deschis, rar am prins 2, iar de vreo 2 ori am patit sa am aviz pentru colet iar ele sa nu il gaseasca, fapt care a facut sa trebuiasca sa ma intorc repetat pentru a vedea daca l-au gasit
Luis B
Luis B3 ani în urmă
Am intrat sa vad ce program are oficiul prostal si mi-au sarit in ochi review-urile, toate rautacioase. Probabil ca omul de rand nu a fost educat sa lase review-uri atat cand a fost multumit, dar si cand a fost nemultumit. In afara timpului de asteptare care e un pic mare uneori, nu am avut niciodata nicio problema. Am fost mereu amabil cu personalul, ei la fel cu mine, ba chiar sunt mereu sunat in cazul in care un aviz nu-mi ajunge in posta, iar coletul nu este ridicat dupa o perioada de timp. Eu personal, sunt pe putin spus multumit.
Irina Forfotă
Irina Forfotă4 ani în urmă
Așa se stă la coadă la acest oficiu poștal. Nu am primit avizul poștal acasă. Când m-am uitat pe internet la starea coletului, am văzut că a fost reavizat. Am stat degeaba la rând mai bine de o oră, deoarece coletul mi-a fost returnat. Nu e normal așa ceva. Știu că postașii au salarii mici, dar nu cu faptul că nu-și fac treaba, dau de lucru altor persoane pentru ca un colet să fie trimis de mai multe ori.
Gabriela Opera
Gabriela Opera2 ani în urmă
Aseara,pe la ora 18:50 am ajuns la posta,ca sa-mi rezolv problema, îmi trebuiau citeva date.Pe moment pur si simplu nu -mi aminteam,am stat,m-am gindit,timpul trecea iar doamna de la ghiseu ma astepta cu un zimbet dragut.
Imediat mi -a trecut prin minte...."uite ce politicoasa este "
Politețea este o virtute. Ea se referă la comportamentul respectuos, conform cu buna-cuviință, față de alte persoane. Opusul ei este bădărănia. Din punct de vedere social, politețea aparține purtării, iar din punct de vedere sociologic, aparține de normele sociale.Am plecat bucuroasa..mai avem oameni printre noi.
Pantilie daniel
Pantilie daniel2 ani în urmă
2 batrane care lucreaza se uita la perete, iar una la ghiseu se misca cu viteza melcului turbat. In timp ce dureaza o ora 3 oameni sa fie serviti. Nu stiu de ce mai exista aceasta institutie
Murg mihaela
Murg mihaela2 ani în urmă
Am rezolvat rapid și ușor. Oameni amabili.
Locații recomandate