/Cluj/Servicii de mutare

Transport mobila,Mutari/Relocari,Transport marfa,Debarasare mobila,Transport moloz,Manipulare mobila Cluj

Strada George Gordon Byron, Cluj-Napoca, România

Transport mobila,Mutari/Relocari,Transport marfa,Debarasare mobila,Transport moloz,Manipulare mobila Cluj
Servicii de mutare
5
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJW5+PH Cluj-Napoca, România
+40 757 411 306
transmobilcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Gheorghe Stefan
Gheorghe Stefan2 ani în urmă
Calitate si promptitudine,recomand!
Vasile Nicula
Vasile Nicula2 ani în urmă
Cea mai buna firma de mutat mobila din Cluj Napoca. Infoliaza daca este nevoie, sunt foarte atenti cu lucrurile pe care le cara si isi fac treaba pana la capat fara sa intervina probleme. Ne-am inteles mult mai bine decat ne-am asteptat.
ZAMIR
ZAMIR2 ani în urmă
Ne-au ajutat sa mutam mobilier intr-un nou depozit. Chiar daca a fost nevoie sa presteze servicii suplimentare, ne-am inteles de minune si lucrurile au mers ca la carte. Oameni extrem de grijuli si priceputi. Vom mai apela la ei cu incredere!
Timis Ionel
Timis Ionel2 ani în urmă
Servicii au fost excelente, iar marfa a fost transportata cu multa grija. Recomand cu multa incredere. Cei mai buni dintre cei cu care am colaborat pana acum!
Serdean Radu
Serdean Radu5 ani în urmă
Echipa tanara cu experienta . Apelez frecvent la aceasta firma si sunt foarte mutumit de serviciile acestor oameni. Preturile sunt mici iar personalul este intelegator si are rabdare ca bunurile sa ajunga in siguranta la destinatia dorita.
Edgar Edgar
Edgar Edgar2 ani în urmă
Am sunat duminica, au venit luni, in 30 de min au scos toata mobila. Sunt foarte eficienti.
Emilian Cretu
Emilian Cretu2 ani în urmă
Extraordinari! Ma inarmasem cu rabdare...:) nu a fost cazul. M-au ajtat cu absolut tot ce discutaseram si chiar ceva in plus. Pretul a fost cel agreat. Implicati, punctuali, nu au lasat NIMIC in urma lor, sa mai am eu alte batai de cap. Ii recomand cu caldura! Foarte rar dau review uri, dar oamenii acestia chiar merita sa se stie despre ei! Mai am un transport programat peste doua saptamani, doar cu ei voi lucra! PS am aflat ca pot ajuta si la montaj de mobila noua IKEA...:) nu am stiut din timp din pacate...
Rina Rina
Rina Rina2 ani în urmă
Acum cateva zile am avut nevoie sa mut o canapea dintr-un cartier in altul al Clujului; am cautat pe google si am gasit o lista de firme, dintre care firma TransMobil Cluj avea cele mai multe stelute la review-uri; am sunat la ei, si la inca 3 firme: ei au dat pretul cel mai bun. Au venit si au transportat canapeaua fara vre-un incident neplacut; foarte amabili, recomand!
Locații recomandate