/Cluj/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 16

Strada Aurel Vlaicu 3, Cluj-Napoca 400900, România

Oficiul Poștal 16
Servicii de mutare
2.1
226 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH8+JH Cluj-Napoca, România
+40 264 431 121
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raul Popa
Raul Popa2 ani în urmă
Funcționari publici (plătiți din banii poporului) care tratează clienții cu lipsa de respect.
Ovidiu Filimon
Ovidiu Filimon2 ani în urmă
Personal incompetent si necivilizat.Am trimis 3 pachete in iulie,august si doua s-au intors la mine pentru ca nu au anuntat destinatarul.Cand fratele meu intreba de pachetele trimise de mine ei spuneau ca nu au ajuns pentru ca apoi sa le primesc inapoi cu eticheta ,,nereclamat".Un alt pachet ,al treilea cica ar fi ajuns dupa o luna si aproape jumatate si pentru asta fratele meu a fost obligat sa mai plateasca desi eu platisem pentru a ajunge la destinatar.Un alt lucru ridicol si nefunctional din Cluj Napoca ca sa nu zic din tara.
Daniel Dohanes
Daniel Dohanes2 ani în urmă
E o gluma proasta posta Romana, plina de angajati care doar chef de munca nu au.
Fat Panda
Fat Panda2 ani în urmă
Cred ca atunci cand au scos posturile de lucru la acest oficiu postal cerinta obligatorie era sa participe cei mai incompetenti oameni posibili. Nu am mai vazut pe cineva mai plictisit si mai lipsit de interes, niciodata. A luat 45 de minute de convingere (dupa ce a trebuit sa listez factura si sa scot bani cash, ca in 2021 nu se accepta factura electronica si nici card) sa inteleaga ca de fapt aveam un colet atat de mare incat a trebuit sa il imparta de la magazin in doua deoarece nu incapea intr-o singura punga. Pur si simplu refuzau sa verifice existenta celui de-al doilea colet insistand ca el nu exista si sigur nu se afla in oficiul lor postal, ca pana la urma sa il gaseasca si sa sustina ca FIX ATUNCI AJUNSESE. Va dati seama ce ridicoli sunt acesti oameni?! Cat de greu era sa mearga sa verifice 2-3 minute in loc sa se certe cu mine 40? Pur si simplu nu am cuvinte. Evitati acest loc pe cat posibil.
Ana Suarasan
Ana Suarasan2 ani în urmă
Cozi interminabile din cauza procedurilor ineficiente. Taxe suplimentare despre care se poate sa nu fii informat in prealabil. Afisul din poza ajuta partial.
In plus, e bine de stiut ca dupa 5 zile de la inregistrarea pachetului se percepe 1,5 RON pe zi taxa de inmagazinare (ei notifica doar ca poti ridica pachetul in termen de 30 de zile). Pe langa asta si TVA din valoarea pachetului, am platit 8 RON "taxa de prezentare la posta"...
Sergiu Pop
Sergiu Pop2 ani în urmă
Mi-a venit un aviz într-o zi de miercuri după masa înainte de Paște și scria pe el că după 4 zile o să am taxe de depozit. Joi nu am putut merge iar vineri sâmbătă duminică și luni a fost închis din cauza sărbătorilor de paște. Nu am întâlnit nici o companie in viața mea care să mă taxeze pentru depozit ca mi-au tinut produsele în zilele în care ei nu lucrează. Deci am avut marți taxă de depozit. Și ca sa fie si mai fain au si program 9-15 în jumate din săptămână.

Absolut tot ce poate fi prost la o companie, posta română vamală are, de la angajați cu aere de sefi la servicii proaste și reguli absurde. Sper să se privatizeze sau să dea faliment cât mai curând doar să dispară o dată.

Ca mențiune produsul pe care l-am comandat încăpea într-un plic si avea valoare 12 euro. Putea fi pus în cutia postala plicul în sine în loc de aviz, chiar dacă era desfăcut pentru verificări.
Marius Costea
Marius Costea5 ani în urmă
Au fost multe dati cand a trebuit sa stau la coada pentru colete, au fost si dati cand mi-am ridicat coletul in 20 secunde.
Cred ca depinde foarte mult de sezon, de ora la care vii, in rest, ce sa zic.... Angajatii chiar se misca bine ! Niciodata nu s-a pus problema de pierdere de vreme cand coada afara e kilometrica si asteapta dupa serviciile oferite (obiceiuri de tip Posta Romana)...
Laura H
Laura H2 ani în urmă
Am asteptat 1 luna jumate de cand pachetul a intrat in Romania sa fie adus la Cluj. De fiecare data stau in jur de o ora la coada, totul se misca foarte incet.
Pentru dimensiunea Clujulului si vremurile pe care le traim, mi se pare absurd sa existe un singur ghiseu vamal (2 de fapt in tot judetul Cluj). In fine, problema se afla in tot sistemul de stat care e doar o ruina a post-comunismului.
Locații recomandate