/Cluj/Servicii de mutare

Oficiul Poştal 13

Piața Mărăști 3, Cluj-Napoca 400870, România

Oficiul Poştal 13
Servicii de mutare
1.5
139 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH7+3Q Cluj-Napoca, România
+40 736 705 526
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Victorutz
Victorutz2 ani în urmă
Only two offices open and serving around 25 people. Waiting time about 45min. Unacceptable!!!

Update: Astazi 25 Ianuarie la ora 16:30 era o coada (cu distantare) pana la iesirea din strada. Ma tot intreb cum se poate una ca asta in anul 2022...
Irina Ama
Irina Ama2 ani în urmă
Eu am fost recent (1 Noiembrie 2021) sa ridic un colet si chiar ma gândeam ca o sa stau la coada o grămada fiind ora 18:00.
Am rămas surprinsă sa văd ca era gol si doamnele amabile.
Am mai fost o data acum 2 ani si am stat 1h la coada, iar personalul nu a fost amabil. Nu pot da mai mult de 3 stele, nu am văzut nimic îmbunătățit sau profi.
Marius Magherca
Marius Magherca2 ani în urmă
Într-un sistem vizibil îmbâcsit și prăfuit, aici mai găsim 2 din 4 angajați cu chef de lucru și cu energie pozitivă (sper ca nu ultimii din structură) care reușesc să fie operativi astfel încât de cele mai multe ori nu stai foarte mult la coadă.
Diana Popa
Diana Popa2 ani în urmă
Ingrozitor, pentru ca trebuie sa si platesti pentru serviciile lor. Pact ca nu se poate da sub o stea, ca nici pe asta nu o merita.
Theodor Calinciuc
Theodor Calinciuc3 ani în urmă
Nu stiu pe ce criterii s-au facut facut acolo, dar e foarte clar ca acei functionari nu pot colabora cu oamenii, sunt extrem de nesimtiti, tipa la clienti, vorbesc foarte urat si provoaca un profund dezgust.
Zsolt Peter
Zsolt Peter5 ani în urmă
Nu îi deajuns că miroase urât, te și trimite la un alt oficiu poștal, care după spusele lor se afla peste drum (oficiul postal 16), sub pretextul că acolo ar fi mai mulți funcționari și mai puțin clienți!
Alina-Ana Duma
Alina-Ana Duma2 ani în urmă
Buna seara,stimata doamna blonda cu parul scurt te-as concendia intr-un minut si daca stai prost cu nervii du-te la doctor.Urli ca si-o descreierata la clienti cand trebuie sa lucrezi.Caracter de .....doamna ai
Ioana rus
Ioana rus2 ani în urmă
Angajati irascibili, își bat joc de tine deși ești în fața lor, de o nesimțire ieșită din comun. Înțeleg că și ei au multă treabă, dar să nu uite că la urma urmei, suntem oameni toți.
Dacă aș fi putut, nu aș fi dat nici o stea.
Locații recomandate