/Bucuresti/Servicii de mutare

TEAM Courier

Strada Ion Minulescu 60-62, București 031216, România

TEAM Courier
Servicii de mutare
3.4
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C489+JQ București, România
+40 766 131 415
teamcourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps TEAM Courier
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan C
Dan C1 an în urmă
Curier serios, oameni cumsecade orientați spre livrarea eficientă în București, sector 3.
Draxy S
Draxy S1 an în urmă
"Team Curier - noi chiar livram la timp" - Slogan precum politica romaneasca, nici o treaba cu realitatea. Colet trimis de o saptamana si de 4 zile primesc mesaj ca azi se livreaza, sun si curierul nu stie daca ajunge ca de e "black friday" - nici nu am intrat in Noiembrie. De ce preluati N comezi daca nu puteti onora la timp si stiti ca sunteti depasiti pana peste cap?
Popescu Gillda
Popescu Gillda1 an în urmă
servicii inexistente ... trebuiau sa vina sa ridice un colet din 08.11; azi suntem 10.11 si niciun curier nu s-a prezentat sa preia coletul ... ma intreb cum functioneaza aceasta firma... chiar exista??? iar sa accesezi site-ul lor trebuie sa iti asumi riscul de a iti fi furate datele, atat de sigur este ... la telefon, evident, nu raspunde nimeni ....
Simona oprea
Simona oprea1 an în urmă
Cea mai neserioasa firma de curierat pe care am intalnit-o pana acum. Nu stiu de ce furnizorii de servicii aleg sa lucreze cu ei. Prefer sa platesc mai mult decat sa ne amane de azi pe maine.
Radulescu Mihai
Radulescu Mihai1 an în urmă
In anunt se doresc soferi distributie, insa cand te prezinti la interviu, ti se spune cu totul altceva! Oare mai exista angajatori seriosi?
Adriana Marian
Adriana Marian2 ani în urmă
NU RECOMAND!! NESERIOSI!!
Trebuia sa primesc un colet in data de 05.05.2021
in aceea zi am vb cu, curierul urma sa treaca pe la ora 13, dar nu a mai facut-o.
Azi in data de 06.05.2021 nu am fost contactat de niciun curier, asa ca in jurul orei 15.30-16
am sunat la nr primit prin sms, iar curierul mi-a spus ca nu stie absolut nimic de colet, mai exact ca nu stie unde este
in conditiile in care eu am primit sms cu informatia ca urmeaza sa se livreze astazi.
M-am uitat la traseul coletului, iar ei spun ca nu au gasit pe nimeni la adresa, lucru fals.
NU RECOMAND ACEASTA FIRMA DE CURIERAT PANA ACUM NICI NU STIAM DE EXISTENTA LOR!!!
Sorin Mortu
Sorin Mortu2 ani în urmă
Comand facuta pe 27.06.2020, pe 29 primesc email de la firma la care am facut comanda, ca pachetul este la curier; nr. AWB; ca c in curs de livrare (conditii in care eu stau in Bucuresti, iar firma de la care am comandat ,culmea, tot in București..) intru pe site la TEAM Courier si verific AWB, pauza, nu exista. Pe 01.07.2020 iau legatura telefonic cu TEAM Courier. Mi se explica foarte in detaliu si cu multe promisiuni ca se livreaza pachetul cat mai repede ( condiții in care mi s-a explicat ca au f.multe pachete de livrat si au persoane care asteapta de 7zile sa li se livreze pachetele ), ca coletul o sa ajunga cel tarziu pe 03.07.2020 seara (eu plecand din Bucuresti in ziua respectiva la prima ora); in raspuns la atentionarea mea ca nu sunt in Bucuresti, doamna cea cu multe explicatii si scuze a zis ca face tot posibilul sa il trimita pe 02.07.... Marea mea nedumerire , cum ajunge pachetul meu mai devreme decat celelalte comenzi care asteapta de cca.7zile sa fie livrate?!
Neseriosi, la ora actuala la nr meu de AWB apare ca e in preluare cu aceiași data de 29.06.2020.... Ocoliți TEAM Courier
Victoria Gheorghe
Victoria Gheorghe2 ani în urmă
Te doare capul cu ei!!! ne-au luat de pe Cargopedia , de -au spus ca ne costa 200 lei, apoi au venit sa ridice coletul si ne-au dat factura de 295, dupa care ne-au sunat la doua zile dupa plata si ridicat coletul sa ne spuna ca nu mai ajunge coletul la destinatie daca nu platim 600 lei, a venit un curier iar cu o factura de 695 dupa o saptamana, Awb-ul nu exista in sistem, de 10 zile nu a akuns coletul desi trebuia sa ajunga dupa 3 zile, acum nu mai dam de nimeni. Tepari! NU RECOMAND!
Locații recomandate