/Bucuresti/Servicii de mutare

Lemne de foc Bucuresti - Depozit lemne de foc By StefaniaPavell

Sos Centurii Langa Romrecycling, București 077120, România

Lemne de foc Bucuresti - Depozit lemne de foc By StefaniaPavell
Servicii de mutare
4.6
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
84P5+J5 București, România
+40 765 532 782
lemnedefocbucurestibystefaniapavell.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Deftu Ionut
Deftu Ionut2 ani în urmă
Tot respectul pt acești oameni!!!! Profesionalismul, corectitudinea și punctualitatea este punctul lor forte.
Recomand cu toată increderea
Maria porojan
Maria porojan2 ani în urmă
Multumesc frumos! Sa spunem ca rar mi se intampla sa ma uimeasca cineva, dar dumneavoastra ati reusit! Va multumesc pentru tot! Succes in continuare va doresc!😊😊
Cosmin M
Cosmin M2 ani în urmă
Nu sunt serioși. Am comandat pe 24 august 2 ms de lemne, am fost programat pentru livrare pe 9 septembrie și amânat de două ori. Două zile pierdute așteptând lemnele. Nu recomand.
EASY ALL
EASY ALL2 ani în urmă
Seriozitate si rapiditate sunt cuvintele care descriu acest depozit. Multumiri doamnei Ramona si domnului Dan.
Mihai Dediu
Mihai Dediu4 ani în urmă
Nu e o firma atat de serioasa pe cat e de laudata. Am mari dubii asupra review-rilor ce lauda aceasta firma.
In primul rand, doamna Pavell ( 2 de "l". Ma mir ca nu e si Stefanya!) a devenit un pic neprietenoasa, cand am inceput sa cer mai multe detalii. Am intrebat cum se masoara si cum stiu ca mi se aduce cantitatea solicitata. Mi-a raspuns ca se masoara bustenii, apoi se sparg si se incarca si eu primesc acasa cantitatea exacta. Am intrebat daca pot veni sa vad lemnul inainte, daca pot vedea cum se masoara si sa asist la toate operatiunile pana la livrare. Din acel moment a devenit total nepritenoasa si nepoliticoasa, mentionand ca nimeni niciodata nu a avut asemenea pretentii si cum indraznesc sa nu am incredere. Am incercat sa fiu cat mai politicos posibil, mentionand ca e prima data cand cumpar lemne si e doar dorinta de a vedea cum se masoara, ca sa stiu pe viitor ce inseamna o anume cantitate vrac in masina de transport.
A refuzat din acel moment sa mai fie cooperanta, mi-a spus ca nu pot sa vin la depozit si de fapt nici nu mai transporta gratuit la distanta mentionata (40 km), desi la inceput, cand am spus localitatea, a zis ca transportul este gratuit pana acolo.
Asa ca, va recomand sa aveti incredere deplina si sa nu puneti prea multe intrebari. Veti primi ce vrea si cat vrea doamna. Aveti un singur drept- sa platiti fara discutii cat vrea doamna.
Va doresc succes in achizitionarea de lemne de la aceasta "doamna".
Florin Popescu
Florin Popescu4 ani în urmă
Preturi fff bune si calitate a serviciilor f mare !
Oameni de cuvant !
Bravo !

Cat despre alti carcotasi, le pot spune doar ca eu si alti prieteni la care i-am recomandat pe acesti oameni (aceasta societate comerciala) cumparam de peste 10 ani de zile de la dansii.

Asadar, la o asemenea perioada de vanzare si livrare a lemnelor, nu mai poti sa spui ca oamenii sunt neseriosi sau necredibili... ci, mai mult de atat, au investit in calitatea serviciilor oferite de dansii, iar un alt lucru foarte important pe care il fac dansii este acela ca ne tin la curent cu preturile si cu stocul dansilor dandu-ne mesaje pe toate caile de comunicare.
Bravo lor din nou !

Ma rog la Bunul Dumnezeu sa ii tina sanatosi si in putere ca sa poata dansii sa ne mai ajute cu livrarea si spargerea lemnelor !
Lucian Calin Oprea
Lucian Calin Oprea2 ani în urmă
Neseriozitate spre bataie de joc. Nu am primit comanda facuta ferm, fara vreo explicatie sau mesaj.
Este vorba de 2021, 3 luni am comunicat cu dvs pe mesaje, in modul cel mai civilizat. Ca nu aveti, ca ploua, ca nu sunt baietii … De doua trei ori ati spus ca ma sunati luni cand pleaca masina. Consecinta, am asteptat si nimic.
Mai bine v ati cere scuze si ati evita asemenea situatii. Spune clar frate, nu livrez ca nu am sau nu vreau sau nu pot.
Si nu o dati cotita ca am sunat aiurea ca am mesjele.
Nu vreau nimic decat sa Nu mai faceti asa.
Mihaela Negrila
Mihaela Negrila2 ani în urmă
De 7 ani suntem multumiti de calitatea lemnelor livrate. Profesionisti si oameni de cuvant. Celor carora le-am recomandat firma, au fost la randul lor multumiti si au ramas clienti fideli. Recomand tuturor.
Locații recomandate