/Bucuresti/Servicii de mutare

Econt Express

Bd. Timișoara 92, București 061334, România

Econt Express
Servicii de mutare
2.2
181 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXGR+CC București, România
econt.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anet T
Anet T2 ani în urmă
Retururile H&M se fac prin ei si este un proces greoi si lung de fiecare data. Mai nou de cateva zile nu mai pot fi contactati pe nici o cale si nu pot face retur la o comanda... Iar cu H&M stai peste 20 min pe hold
Olivia
Olivia2 ani în urmă
Cea mai proasta firma de curierat!! Nu raspund la telefoane, nu isi instruiesc curierii sa lase nr de awb sau o dovada a preluarii coletului. DE EVITAT SI ACEASTA FIRMA SI H&M!!
Simona Badiu
Simona Badiu2 ani în urmă
Cea mai slabă firma de curierat existenta!!! Nu inteleg de ce HM colaborează cu ei! Rusine!! Nu este posibil ca sa ajunga curierul in fata scării, sa sune la interfon ( desi ii specificasem anterior ca nu functioneaza ) si sa plece. Fără macar sa ma apeleze pentru a putea să-mi inmaneze coletul. Iar in momentul in care il contactez sa vad cand poate reveni la adresa imi spune ca peste 4 zile!!!!!!!! ca atunci va fi o zi mai libera pemteu el!!! DEZAMAGITOR!!!
Andreea Neacsu
Andreea Neacsu2 ani în urmă
Am primit astazi un colet transmis prin aceasta firma,m a sunat soferul ca unde sa vina ca el nu gaseste adresa,am fost inca si pe o alta strada paralela cu adresa de aici,nimic a zis ca el nu ma gaseste,deja ma enervasem si i-am spus sa ia coletul si sa-l returneze la H&M ca eu nu am timp de pierdut de nebuna pe strada sa l caut eu pe el in loc sa ma caute el pe mine.Intr-un final cica “m-a gasit” a oprit in capatul strazii mele la care imi zice ca strada asta nu se se numeste cum ai trecut in comanda,e o firma inregistrata pe aceasta adresa tind sa cred ca nu avea cum sa fie intregistrata pe o strada cu un nume si un nr si sa nu fie strada aia.Ma rog a zis ca el stie mai bine ca el livreaza de mai mult timp si stie mai bine ca mine…Ma rog…daca asa zice el nu l-am contrazis.Mi-am luat coletul si am plecat cu un gust amar lasat de livrarea de la h&m.Lipsa de bun simt si de profesionalism.De regula sunt genul de persoana care lasa bacsis si aveam de gand sa-i las si soferului de astazi bacsis dar nu i-am mai lasat pentru ca nu merita pentru serviciile oferite de el.Nu o sa mai comand vreodata de la H&M.voi merge in magazin si voi cumpara!
Andreea Pacioras
Andreea Pacioras5 ani în urmă
Ofer o stea pentru ca nu pot oferi 0, un serviciu de curierat extrem de slab, curierul suna o singura data nu asteapta nici macar 5 minute si pleaca, jenant si nu recomand aceasta firma nimanui! Nu am incurcat firmele si nici nu pretind ca inchiriez curieri cum se mentioneaza mai jos, pretind doar un minim de respect si bun simt, vorbim de un serviciu platit si macar atat pot sa cer! De asemenea este vorba de modul in care o persoana care lucreaza la aceasta firma se comporta, nu spun ca toti curierii sunt la fel, ma refer la o persoana in particular!
Irninis Miricioiu
Irninis Miricioiu2 ani în urmă
Nu am putut sa ii contactez telefonic trei zile la rand pentru a trimite un retur. Intr-un final, a trebuit sa apelez la comerciant si el a trimis un curier pentru a ridica returul. Dezamagitor!

L.E. - Recenzia este pentru serviciul general Econt. Atata timp cat firma mama este in Bulgaria si la o simpla cautare pe Google aceasta este locatia care apare in Romania, cred ca ar fi fost absolut irelevant ca recezia sa fie scrisa pentru locatia din Bulgaria. Cat despre numarul de telefon, a fost luat de pe site-ul comerciantului (mai precis H&M).
Cristina Totan
Cristina Totan2 ani în urmă
Dezamăgitor ,nu Răspunde nimeni la tel ,am lăsat tel sa sune timp de 2 ore ptr a returna un colet ,din păcate nu a răspuns nimeni.
M am deplasat la sediul fan curier ptr a returna coletul.
Irina amarandei
Irina amarandei2 ani în urmă
Domnul Nicolae, care livreaza in zona Otopeni, are nevoie de cateva lectii de bune maniere si interactiune cu clientii. Sincer, nu as fi acordat o stea, daca aveam si aceasta optiune.
Locații recomandate