/Bucuresti/Servicii de mutare

Atlassib - Atlantic Travels

Șoseaua Alexandriei 216, București 051543, România

Atlassib - Atlantic Travels
Servicii de mutare
3.3
430 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92WP+52 București, România
+40 741 194 061
atlassib.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Tanase
Elena Tanase2 ani în urmă
Am primit un colet din Italia și l-am ridicat personal din poșta Atlassib din București soseaua Alexandriei. Coletul a fost ok, intact. Am vrut să îl primesc la domiciliu și să plătesc, doar că nu ai cum sa comanzi lucrul asta, pentru că nu răspund la telefon, la niciun număr și am sunat vreo 4 zile, continuu. Așa că am ajuns cu mijloacele de transport în comun, am mers și pe jos pe un ger năprasnic, iar după ce am luat coletul de 24 kg, l-am târât până în stradă și cu maaaaare greutate am găsit un taxi, cam într-o oră, după ce nu îmi mai simțeam degetele de la mâini și picioare. A fost o experiență groaznica, pe care nu vreau sa o mai repet. De aceea i-am spus surorii mele din Italia ,să nu mai îmi trimită niciodată colete prin Atlassib.
Ene catalina
Ene catalina2 ani în urmă
Cea mai proasta firma de curierat,nu recomand ,mi a pierdut coletul,lipsa de profesiobalism,sa nu aveti incredere in aceasta firma ,presypun ca daca nu mi au gasit coletul,acesta a fost furat.Sa va fie rusine.
A.
A.2 ani în urmă
Aglomeratie, nu se respecta regulile anti covid, unde depui colete si ridici
Carmen Mariana
Carmen Mariana2 ani în urmă
Rapid, comod, seriozitate la mod super !
Am trimis și primit de multe ori pachete cu această firmă, dar întotdeauna nu au fost probleme cu timpul de ajungere sau cu starea pachetelor.
Mulțumită la maxim !
Adriano DeMarco
Adriano DeMarco2 ani în urmă
Dacă acum 15 ani spuneam că este o companie de că...t, acum va spun că: nu sa schimbat nimic. Să se mai turtească un colț al pachetului este absolut normal, dar să ȘIFONEZI la propriu o cutie de tablă!!!! cred că asta spune totul. Spre norocul meu colțul cutiei a început să piardă doar puțin din ulei murdărind restul conținutului și ambalajul.
Mizerabil serviciu oferit și pe bani serioși.
RUSINE ATLASIB!!!
Daniela Nuntașu
Daniela Nuntașu2 ani în urmă
Nu m au sunat când a venit coletul, noroc ca știam de el și am sunat eu sa intreb
Stefan miron
Stefan miron2 ani în urmă
Serviciu foarte slab.
Pe data de 6 aug.2021 am mers să trimit un pachet în Italia,dar mi s-a comunicat de către un angajat ca ar fi bine sa depun coletul luni 09 aug cea ce am și făcut și urmărind pachetul îmi arată ca am depus pachetul pe data de 10 aug.
Azi trebuia sa ajungă în depozitul Torino lucru care nu s-a întâmplat.
Catalin Bindiu
Catalin Bindiu2 ani în urmă
Cladirea nu exista, nu se raspunde la numerele de telefon, nu exista nici in update cu locatia noua. Am fost la 2 locatii din Bucuresti amn2 inchise.
Locații recomandate