/Bucuresti/Servicii de mutare

Latino Expres

Strada Iacob Negruzzi, București, România

Latino Expres
Servicii de mutare
3.5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XF+H8 București, România
latinoexpres.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Oana-Georgiana Vișan
Oana-Georgiana Vișan2 ani în urmă
Trimitem de 5ani colete cu aceasta firma și suntem pe deplin mulțumiți de serviciile dânșilor❗

📍Iar pentru cei comozi luați-vă mașină personală și plătiți în 500-700£ (taxe, combustibil, mâncare, 34h nedormite să ajungi la timp pentru tren sau la vapor) doar dus 2500km, impertinentilor.
Și în afară sunt aceleași condiții, poate și mai rele ca la noi.
Dar vorba aceea "săraci și cu gura mare", de aceea merge țara asta în jos din cauza voastră și a stampilei pusa pe lângă la secția de votare, să vă fie RUȘINE ❗
Carolina caro
Carolina caro4 ani în urmă
Cea mai proasta experiența posibila. Am făcut pana la ieșire din București 10-12 ore, iar acest lucru mi se pare inadmisibil. La popas se stătea cate 30-40 de minute in condițiile in care oamenii așteptau șoferul sa pornească.
Sincer, sunt profund dezamăgită de acest drum. Nici măcar aceasta steluță nu este pe deplin meritata. Nu voi mai călătorii niciodata cu aceasta firma. 👎🏻 Rușine
Florin Ionita
Florin Ionita4 ani în urmă
Pentru început, țigănie nivel God Mode, din partea personalului acestei companii. Sunt de 4 ore jumate pe drum, dinspre București spre uk, ne-au dat jos la Craiova și cică așteptăm alt autocar acum este ora 16:30, fără sa ni se spuna motive, am întrebat de ce, iar șoferii spun sa sunam la dispecerat. Trebuia sa ne spună asta de la București ca schimbam autocarele, nu în jumatea tarii. Pe măsură ce înaintam spre uk o sa re-editez postul, la final de călătorie tragem concluzia dar la cum vad lucrurile cred ca o sa ramana și fără fărâma de clienți pe care ii mai au. Am ales varianta asta în loc de avion pentru ca nu am voie sa zbor din motive medicale.
Keep you posted. Pana acum nici o stea nu merita.

Update 22:15 joi, nesimțirea se menține încă la un nivel constant, uriaș, după ce ghidul a amenințat câțiva pasageri ca ii da jos pentru ca nu au vrut sa se mute de la locurile unde s-au așezat ( unii pasageri sunt la al 3-lea autocar schimbat pana acum și sunt deja sătui de mutat de colo colo) , suntem plecati de 10 ore și luat-o din București spre Craiova unde am început postul inițial, de la Craiova la Târgu-Jiu, de la Târgu-Jiu spre Drobeta Turnu Severin și acum spre Caransebeș și cu ajutorul lui Dumnezeu spre Arad și spre ieșirea din tara. Drum de 4 ore, făcut în 11 aproape. Dacă întrebi ghidul sau șoferii pe unde au traseul se uita la tine de parca le-ai cerut bani, mai sa te și bata. Toate popasurile pe care le-au făcut pana acum au fost pe marginea drumului unde nu existau toalete, a trebuit sa mergem în boscheți și pe străduțe întunecate sa ne,,rezolvam " problemele.
O sa fac iarăși un update mai târziu, după ce ca sunt pasageri care au copii minori (2-3 ani), oameni amarati, necăjiți care pleacă din tara lor la munca cine știe prin ce fundatura a uk ului, trebuie sa suporte și mizeriile acestor nemernici care profita ca nu își permit alte mijloace de transport decât aceste autocare în care personalul este unul mizerabil.
0 stele. Rușine sa va fie mizerabililor !!!

Re-edit ora 20:45, vineri, se tot ocolește și prin Europa, nu se menține un traseu constant. Plecați de aproape 30 de ore de abia ieșim din Germania. Ieșim în Franța apoi o luam luxemburg apoi Belgia apoi iar Franța calais cred...estimez ca...nu se știe ăștia sunt plini de surprize. Ar fi trebuit și s-ar fi putut ajunge pana acum în Anglia dar nu știu de ce atâtea ocolișuri, opriri la popasuri prin toată cotloanele, ăștia ori ascund țigări ori droguri ori ceva prin autocare, e de-a dreptul dubios, poate se sesizează cineva în urma recenzii, oricum, dintr-o suta de călători 70 la suta din ei sunt maxim nemulțumiți, restul doar nemulțumiți dar împăcat cu situația de mizerie, au început sa apară certuri intre pasageri datorita frustrărilor. Din cei 70 la suta 30 vor sa facă plângere undeva, cumva. Probabil au mai fost plângeri ca după ce vad recenziile de mai jos nu e singura cursa cu probleme.
Edit iar mai târziu:)

Am ajuns într-un final după 48 de ore în cap, la destinație. Am fost opriți și controlați la bagaje bineinteles, deoarece aceasta firma nu are o reputație tocmai buna la vama, la ieșire din Franța, intrare în uk. Bineînțeles ca se face contrabanda cu țigări și pasagerilor le sunt băgate cartușe pe gat sa le.treaca vama. Le-aș fi trecut baxuri, dacă meritau. Acum șase luni am fost operat de un pneumotorax total spontan la plămânul drept vreau să vă spun că acea experiență a fost cu mult mai ușoară decât ceea ce am trăit cu acest autocar, serios vorbind. Multe alte mizerii care nu mai merita scrise. 0 stele. NU MERGEȚI NICIODATĂ CU EI, MAI BINE PLECAȚI PE JOS!
Girip Madalin
Girip Madalin4 ani în urmă
Toți operatorii vorbesc urat și plini de nervi și pe lângă asta coletul mi-a ajuns cu 3 zile întârziere . Cea mai proasta companie de transport !!!!
Tizia Grapan
Tizia Grapan2 ani în urmă
Amabilitatea
Personal foarte profi
Bravo !!!
Damian I
Damian I2 ani în urmă
Incompetenta, o firma neserioasa, personalul nepoliticos, țigănie multă, numai minciuni. Nu recomand. Niste nesimțiți
Aurel radu
Aurel radu2 ani în urmă
Primesc si pun pachete cu această firma de peste un an si sunt foarte multumit de serviciile dumnealor. Recomand
Petre Dumitrascu
Petre Dumitrascu2 ani în urmă
Sa schimbe adresa da pe sait adresa exacta este Iacob negruti pana acum nu am avut probleme cu aceasta firma am fost foarte mulțumit de serviciile dumnealor.
Locații recomandate