/Bucuresti/Servicii de mutare

DPD Romania - Departament Vanzari

Strada Aghireș 1B, București 014192, România

DPD Romania - Departament Vanzari
Servicii de mutare
1.3
303 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F484+93 București, România
dpd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu Stoian
Ovidiu Stoian2 ani în urmă
Nu folositi DPD. Coletul trebuia livrat Luni conform mesajului si aplicatie. 0 contact de la curier. Marti il sun si imi spune ca ajunge la pranz. Se face seara si cand il sun iar spune ca nu mai reuseste sa ajunga si va veni maine.

S-a facut si maine si nu mai raspunde la telefon, iar la call-center nu pot sa faca nimic (asta dupa ce stai 30 min in asteptare) pentru ca nici lor nu le raspunde la telefon.

Credeam ca doar Cargus reuseste astfel de nesimtiri dar vad da ca si voi ati luat-o pe urma lor.
I. D.
I. D.2 ani în urmă
Nu recomand! Evitați acesta firma de curierat! La Nr de telefon pus de ei pt a lua legătura cu curierul nu răspunde nimeni, curierul nu a avut bunăvoința de a stabili o ora convenabila amândurora! Neprofesionalism total și lipsa de bun simt! Nu stiu cum acesta firma accepta un astfel de comportament din partea angajatilor. Voi evita toate firmele care lucreaza cu acesta firma de curierat.
AWB:80430472428
Reply: Nu mai am nevoie de nicio repunere a comenzii, mi-am procurat produsul prin alte mijloace. Asta a fost ultima mea colaboarare cu voi.
Florin Ursache
Florin Ursache2 ani în urmă
Nu recomand! Evitati aceasta firma de "curierat". Intarzieri foarte mari. Nu raspunde nimeni la nici un numar de telefon afisat pe sit-ul lor sau la cel trimis in sms. "Serviciul clienti" este inexistent. Nu raspund la e-mail-uri. Urmatorul pas in cazul meu este reclamatia catre ANPC.
Alexandra Teleanu
Alexandra Teleanu2 ani în urmă
daca aveti de ales, nu apelati la aceasta firma. curierul cu care am interactionat de doua ori, in contexte diferite, a fost flegmatic, aproape nesimtit, m a sunat fix din fata blocului, nu eram acasa in acel moment, iar cand l am intrebat daca ne putem vedea mai tarziu mi a raspuns sec "nu" si ATAT. Nu stia cand mai revine (?!?!?!!?) pe strada.
alta chestie care mi se pare fabuloasa e ca probabil sunt singura firma de curierat din Ro care nu iti da prin sms si nr. de telefon al curierului care iti va aduce pachetul.
Alin Mihaescu
Alin Mihaescu2 ani în urmă
Dacă nu te împrietenești cu curierul nu îți ridică coletele de comun acord sau coform programului myDPD, ci doar când poate el. Dacă dai ridicare după amiază si el are drum dimineață,asta e..
DPD are un program complex,sofisticat, de înregistrare si generare a unei comenzi. Prețuri mari pt România și ok pt Europa dar curierul (soferul) decide ce onorează.
Alin Mihăescu cod postal 021186
AWB:80403870529
AWB:80403143475
Noty Cretu
Noty Cretu2 ani în urmă
Așa arată produsele livrate de DPD Romania.Au hotărât ei ca despăgubirea sa fie făcută în limita a 5 ori prețul transportului...și așa un colet de 300 lei ajunge sa fie despăgubit cu 140.
Dan B (Dani)
Dan B (Dani)2 ani în urmă
De evitat comenzile prin aceasta firma.de curierat. Managementul nu este suficient de strict cu personalul. Am impresia ca se face un casting pentru recrutarea celor mai nesimtiti "oameni"

Update: Raspuns reprezentant DPD din 01.09.2021
Scuzele nu ajuta absolut deloc, dupa cum vedeti sunt multe astfel de recenzii de o steluta (google nu permite mai putin)
Verificati comanda livrata la adresa Nerva Traian nr 15, in prima parte a zilei de ieri, 31.08.2021. Livratorul a fost un domn mai rotofei, ten masliniu, a tipat in toata scara, nu cunosc motivul, cert este ca aici pe zona este cunosc pentru "livrarea coletelor de la DPD" Am primit in vara de la Prozis o cutie facuta zdrente, cred ca a transporat o in suturi, unele recipiente erau deteriorate/sparte...Prozis au fost intelegatori si mi au facut storno (am renuntat la colaborarea cu ei din cauza acestui livrator de la DPD)
Evit toate firmele care au contract doar cu DPD, la fel cum am vazut si in alte recenzii, norocul nostru este ca majoritatea au contract si cu alte firme si poti alege.
Va recomand sa va alegeti cu atentie angajatii, nu pentru ca va strica imaginea, pentru simplul fapt ca ne creeaza un disconfort.
Alexander Drula
Alexander Drula2 ani în urmă
Cred ca voi jucati fotbal cu pachetele inainte sa le livrati. Din 3 pachete 2 au venit praf. Unul continea o piesa electronica care mi-ati facut-o varza. Sper sa nu mai trimita nimeni cu voi sau sa puna o tona de bule in ceea ce trimite. Bataie de joc nu firma de curierat.
Locații recomandate