/Brasov/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 2

Bulevardul Gării 5, Brașov 500530, România

Oficiul Poștal 2
Servicii de mutare
1.9
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ68+8F Brașov, România
+40 268 419 627
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Cotofana
Andreea Cotofana2 ani în urmă
Doamne ferește! Sa ai treaba cu Posta Romana! Am văzut o postare mai jos și da! NESIMȚIRE este cuvântul! Doamnelor va așteaptă pensia? Nu mai aveți chef de muncă? Sunteți depășite de noua tehnologie? Nu este vina clienților, noi venim sa ni se ofere niște servicii! Pe care le plătim, nu ne faceți o favoarea! Conducerea ar trebui sa ia masuri clare, se vede ca sunt probleme cu angajații! Masuri disciplinare și sa vedeți atunci servicii cu clienții de calitate!
Vlad Milea
Vlad Milea2 ani în urmă
Dupa ce stai 15 minute la coada, doamna de la ghiseu iti spune ca ea inchide mai repede ca are masina la ora 18:00.
Just me
Just me2 ani în urmă
Total nemultumita.
Doamnele care lucreaza acolo sunt sub orice limita, nu isi fac datoria, sunt platite degeaba! Nesimitirea cat cuprinde! Cand trebuie sa se trimita colete TOATE "stramba din nas", ba chiar o spune si drept in fata "NU ESTE DATORIA MEA SA FAC AWB-URI, NU ESTE TREABA MEA, NU MA INTERESEAZA", de parca clientii vin acolo de dragul lor, ca si cum ni se presteaza aceste servicii gratuit! Nu, platim pentru ele. Sa nu mai spun ca suntem luati peste picior, se tipa la noi si suntem priviti cu superiozitate de acele "doamne" care sunt acolo "pentru a ne oferii servicile postei romane"
Liviu Nica
Liviu Nica2 ani în urmă
Programul până la 19 este pt prioripost. Pentru posta normala e până la 18. Noaptea minții
Ioana Bucsa
Ioana Bucsa2 ani în urmă
Nici o stea nu merita!!! M-am certat cu doamna de la ghișeu din cauza faptului ca nu am precizat ca vreau sa achit cu cardul, având în vedere ca stăteam cu cardul în mana și nici nu m-a întrebat cum doresc sa achit(a zis ca nu era datoria ei sa ma întrebe) .I-am dat 50 de lei, a început sa facă urat ca ea nu are sa îmi schimbe și sa ma duc undeva sa schimb, am zis ca nu mi se pare normal sa nu pot sa achit nici cu card, nici cash pentru ca nu are sa îmi dea rest. Tot doamna de acolo făcea gura ca sunt nesimțita, și chiar i-am vorbit cât se poate de frumos, noroc cu doamna din spatele meu care m-a ajutat sa îmi schimb banii. Nu e prima data când doamna de la ghișeu reacționează asa.
Alis Murzea
Alis Murzea2 ani în urmă
Mesajele/avizele vin cu precizarea ca poti ridica un colet in intervalul 9:30-18:30. Iar ei iti inchid usa la ora 18 pentru ca e program de vara/ concedii, asta a fost motivarea spusa la fata locului
Marcela Romonti
Marcela Romonti2 ani în urmă
Factorul poștal care distribuie facturile în zona gării și în special blocurile de pe al.lacramioarelor , pe luna iunie a inversat nr
strazilor, nr.blocurilor.Factura de la electrica nici până astăzi nu este de găsit.Sunt facturi care au dată scadenta și trebuie achitate.Si în primăvară au fost probleme. Acești angati nu știu sa citească sau pur și simplu își bat joc de noi?.??Să le fie rușine.
Dani C
Dani C2 ani în urmă
Serviciile nu pot fi descrise. "Doamnele" de la ghiseu sunt acre, fara nici un skill care sa recomande lucrul cu publicul. Presupun ca au ramas angajate acolo doar din inertie. In mediul privat nu ar nicio sansa. Le urez sa iasa de la pensie de Posta, altfel este vai si amar.
Locații recomandate