/Brasov/Servicii de mutare

C&C Moving

Calea Feldioarei 80h, Brașov 500471, România

C&C Moving
Servicii de mutare
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MHXJ+JX Brașov, România
+40 746 861 356
ma-mut.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Marcu Istrate
Daniela Marcu Istrate2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, cam asta spune tot! Rapid, eficient, totul a ajuns in siguranta!
Ati facut sa fie totul mult mai usor decat ma asteptam.
Multumesc, C&C moving!
Bogdan Chivoiu
Bogdan Chivoiu3 ani în urmă
Ca si client este exact ceea ce ai nevoie. Profesionalism, raport pret-calitate al serviciilor prestate foarte bun si rezolvarea oricarei probleme ce poate aparea in domeniul lor de activitate. Poate ca gasesti in alta parte mai ieftin, dar in majoritatea cazurilor mai ieftin inseamna si mai "prost".
Asadar recomand pentru ca am apelat la ei si nu am fost dezamagit!
Petruta Enache
Petruta Enache3 ani în urmă
Sorin-Daniel Arama
Sorin-Daniel Arama3 ani în urmă
Cata Catalin
Cata Catalin3 ani în urmă
Anca Petrescu
Anca Petrescu2 ani în urmă
Am avut nevoie de ajutor pentru transportarea unor piese grele de mobilier catre 2 adrese diferite, intr-un rastimp scurt; l-am primit cu extrem de mult profesionalism, punctualitate, consideratie, promptitudine si atentie la detalii. Echipa companiei C&C Moving. S.R.L. Brasov ne-a oferit o experienta neasteptat de buna in care respectul fata de client si bunurile sale, logistica profesionala (vehicul spatios, platforme mobile, folii de protectie etc ), eficienta si discretia sunt notele principale. Am devenit clienti loiali in foarte scurt timp, aceasta companie ramanand in lista noastra de contacte pentru multi ani de acum inainte.
The best experience possible! My needs were met with amazingly respectful, timely, efficient, fast and considerate services. Discretion, proper logistics and great attitude towards the client and their possessions are pluses offered along the way. I have became, completely unexpectedly, a loyal client for the years to come. Very warmly recommended!
Gabriela Olaru
Gabriela Olaru2 ani în urmă
Foarte impresionata in mod placut de tot, de la rapiditatea cu care m-au ajutat cu mutarea pana la cum au transportat toate obiectele rapid si fara probleme. Bravo! Voi apela cu siguranta si data viitoare si va voi recomanda oricui are nevoie.
Elena
Elena2 ani în urmă
Echipa C&C Moving m-a ajutat la înfolierea mobiliei, manipularea acesteia, transportul în alt oraș fiind realizat în condiții de siguranță.

Foarte mulțumită de serviciile oferite la prețul corect.
💯👌
Locații recomandate