/Brasov/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 12 Ghișeul 2

Bulevardul Saturn 32A, Brașov 500610, România

Oficiul Poștal 12 Ghișeul 2
Servicii de mutare
1.8
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJVM+75 Brașov, România
+40 268 331 544
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian fatu
Marian fatu2 ani în urmă
Coletele din strainatate dispar pe drum. Posta romana refuza sa urmărească coletele disparute, desi fiecare colet are AWB si este inregistrat in evidentele Postei la fiecare punct de tranzit.
Pisoias Adinutza
Pisoias Adinutza2 ani în urmă
Ca la stat .se fac ca lucreaza dar salarile la incaseaza .penibil sa stai afara la coada si inauntru lucreaza doar 1
Neagu Dorin
Neagu Dorin2 ani în urmă
Deplorabil!
În zilele noastre, la Poşta Româna, se lucrează deplorabil. Program de luni până vineri, de la 10.00 la 17.00. Nici măcar o zi cu program mai lung, sau măcar o sâmbătă, pentri cei care lucrează și nu pot ajunge aici până la 17.00. Plus că la intrare este coadă de cel putin 30 de minute.
Nu știu ce salarii au angajatele de la ghişeu, nu cred ca sunt prea grozave, pentru că nici nu pare că vin cu plăcere la serviciu. Nu schițează nici un zâmbet, nu par să aibă nicio empatie pentru oamenii care aşteaptă mult, la cozi lungi, pentru a-şi ridica o recomandată sau un plic amărât. Mai grav dacă ai de ridicat un colet - procedura este mai complicată. Și mai grav dacă spui că vrei să plăteşti cu cardul - POS-ul trebuie adus din magazia din spate, trebuie pornit și inițializat. Nu știu dacă este numai vina celor de la ghişeu, dar cu siguranță este o problemă de management. Iar managerii Poştei, care probabil ca sunt numiți pe criterii politice, au salarii generoase; mult peste ceea ce merită. În afară de a face achizitii dubioase (vezi articole din presă) nu par să facă mai nimic. De 30 de ani Poşta Română se duce în jos, pierde teren în fața operatorilor privați de curierat. În anii 90, poşta facea majoritatea acțiunilor de curierat din România, iar acum, Fan curier sau Cargus, cu personal mult mai puțin și doar cu câte un sediu în marile oraşe, fac fiecare mult mai mult decât Poşta româna cu toată infrastructura și logistica moştenită din comunism, și in ciuda contractelor preferențiale primite de la stat. Păcat că s-a ajuns aici!
Ar trebui aleasă o echipă managerială profesionistă, fără butoane politice, care să readucă pe profit economic această institutie. Pentru că se poate.
Deocamdată rating o stea, dar nici pe asta nu o merită!
Alina Simona Baciu
Alina Simona Baciu2 ani în urmă
Un fiasco. Se sta cu orele la usa. Se munceste in slow motion. O bataie de joc
Vladd George
Vladd George2 ani în urmă
Deplorabil, jenant, programul de boieri. Mai nou s-a schimbat iar: acum e 10:00-17:00.
O nesimțire incredibilă. La telefon nu răspunde nimeni.
PENIBIL!
Alex C
Alex C2 ani în urmă
Nici macar nu sunt in stare sa trimita niste avize. Primesti avizul cu vreo 2 zile, daca nu o zi înainte sa le faca trimiterea inapoi si cand ajungi acolo, zic ca ti l-au trimis inapoi. Nesimtire totala!!!
Carmen gherman
Carmen gherman2 ani în urmă
Niste incapabile lipsite de cea mai crasa lipsa de respect , catre public !! Politete - zero ! Comunicare cu clientul -Zero ! Obraznice- total ! Hoatze , pt ca au cautat sa-mi faca disparut coletul , pimbandu-ma de la un oficiu la altul , chiar daca adresa era corect scrisa pe colet , inclusiv nr oficiului postal ! M-au trimis , la gemenii , de la gemenii am revenit si m-au trimis , undeva pe calea bucuresti , unde am gasit coletul taiat si cu ceva lipsa ! Iar "doamnele" de la oficiul din calea bucuresti , au ramas blocate , cand am cerut coletul , intrebandu-ma , de unde stiu ca , acolo este coletul meu ! Bineinteles ca era acolo , dar nu in incaperea unde se tin coletele ! Coletul meu , era intr-o anexa !! Sunt curioasa , pe ce criterii sunt angajate aceste nesimtite tupeiste si obraznice !!
Carmen Ianchis
Carmen Ianchis2 ani în urmă
La ultimul pachet trimis cu posta romana am rămas fără cuvinte, un aparat din fier ,stepper, care are doar un display mic 4/4 , ambalat in folie cu bule de aer, a ajuns la destinație cu o pedala blocată și display ul spart , cât de multă nesimțire trebuie să ai pentru a te comporta așa cu niște colete ??
Am făcut reclamatie , sunt curioasă cum se va rezolva ?
Locații recomandate