/Brasov/Servicii de mutare

Sameday deliveri

Strada Plantelor, Brașov 507190, România

Servicii de mutare
1.4
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PH2V+RX Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Sameday deliveri
Scrie o recenzie
Mike Petrov
Mike Petrov1 an în urmă
Se tot plimba cu pachetul meu in masina de 3 zile, mai bine m-ar lasa sa ma duc sa-l iau direct de la depozit.
Amar Romascan
Amar Romascan1 an în urmă
A fost destul de dificil sa ajung aici dar a meritat. O sa observați că întrarea la care va duce GPS-ul pare a fi închisă cu o poarta alba culisanta. Ei bine, am aflat ca aceasta poarta este des uiata în timpul zilei, pana la ora 12. O puteți deschide împingând cu mâna. Alternativ puneți pe GPS Ra-Ra logistics și o sa va ducă pe la la Sameday pe strada pe care se poate întra la orice ora. Doamnele de la chiseu au fost foarte amabile și mi-au rezolvat eficient toate solicitarile.
F Loredana
F Loredana1 an în urmă
Curierul a refuzat sa-mi dea pachetul pentru ca i-am atras atenția azi că trebuia sa vina sa mi-l aduca la ușă in loc sa ma duc eu cu masina sa-l iau de unde se oprise el pe avarii si suna lumea sa vina sa își ia pachetul de unde voia el. Am făcut reclamație la anpc, iar data viitoare sun poliția pentru ca a refuxat sa imi dea proprietatea platita.
Am filmat si făcut poze la numatul mașinii plus persoanele care veneau sa ridice coletul din mijlocul străzii. HOTI!
Tunde Cacoveanu
Tunde Cacoveanu1 an în urmă
Au trimis mesaj ca a ajuns coletul la easybox iar sertarul era gol!!!!!!!!!!!!! Acum trebuie sa umblu dupa comanda. O firma care nu ar trebui sa existe!!!!!!!
Udert4ker Online
Udert4ker Online1 an în urmă
Am primit sms ca coletul se va livra azi insa e ora 22:11 si nimic
Paul Leggott
Paul Leggott1 an în urmă
Nu le folosiți serviciile!
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Îmi trimit mesaje de 4 zile ca îmi livrează coletul. Doar îl plimbă. Ori își termina programul, ori nu răspunde la telefon, ori nu reușește sa ajungă din diferite motive. Asa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. De ce sunteți firma se curierat dacă nu sunteți în stare sa livrați niște colete amărâte?
La call-center stau și aștept minute bune, dar nu-i de mirare, sunt o groaza de oameni nemulțumiți de serviciile lor și suna acolo.
Sunt total nemulțumită! Cică mai și plătești transportul. Pai care transport, ma?
VI MMIV ROME
VI MMIV ROME2 ani în urmă
Am comandat 2 carti, care au fost livrate cu aceasta firma de nimc.Coletul era foarte murdar, de zici ca jucasera fotbal cu el, plus una dintre carti avea un colt ud.Chiar nu recomand, plus ca baiatul de la curier nu a vrut sa imi ofere chitanta.Cea mai mizera firma!Daca puteti, ocolitii!
Locații recomandate