/Brasov/Servicii de mutare

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor

Bulevardul Eroilor 8, Brașov, România

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor
Servicii de mutare
3.7
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHWV+CW Brașov, România
+40 268 414 460
extranet.brasovcity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–18
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cos Ep
Cos Ep2 ani în urmă
Ce e cu greata asta cand raspundeti la apeluri? Nr de telefon de pe site e oferit publicului pt a oferi informatii, nu pt a-l trata cu dezgust. Am sunat la 08:30 si am dorit sa discut cu o persoana de la serviciul Stare Civila. Persoana respectiva mi-a raspuns cu un sictir nesimtit de parca as fi deranjat-o de la cafeluta, m-a si reprogramat dupa ora 12 ca acum are program cu publicul. Tonul cand ai de gand sa ti-l schimbi, doamna? Ai varsat cafeaua pe tine cand ti-am adresat cateva intrebari PERTINENTE? Nu se sfarseste lumea cu tine.
Vieru Andrei
Vieru Andrei2 ani în urmă
Am avut noroc cu doamna Georgeta care a fost profesionista și nea ajutat sa navigam cerințele succesiunii tatălui nostru.
Da Nu Tu
Da Nu Tu2 ani în urmă
Oameni foarte de treaba. Poate i-am prins eu in toane bune, nu stiu..., da fiecare mai are si zile proaste.
Geo Sim
Geo Sim2 ani în urmă
NU se afișează programul EXPLICIT :
pe zile
- depuneri documente
- eliberări C.I.
Font Lazy
Font Lazy6 ani în urmă
Fiind foarte sceptic de serviciile lor si aglomeratia din sala de asteptare, am incercat sa aman schimbarea buletinului (pentru adresa) un pic prea mult.

Vazand ca imi expira CI-ul in 2 sapt am zis sa iau atitudine si sa fac programare online.
Intrand pe site-ul lor am fost surprins (nu stiu de ce) sa vad ca zilele sunt rezervate pentru doua luni in avans. Asa ca mi.am luat inima in dinti si sa merg a doua zi dimineata sa ma ingesui pentru un bon de ordine care era posibil nici sa nu se ofere.

5 min dupa deschidere eram acolo si am nimerit bonul 88. Am completat cererea, iar 15 min dupa deschidere deja aparatul daduse cele aprox 120 de bonuri pentru ziua respectiva. M.am sintit foarte norocos.

Sunt 5 birouri ce funtioneaza, unul pentru programarile online, iar restul pentru cei care iau bilet de ordine in aceeasi zi.

Avand biletul 88, am traversat la cafeneaua de peste drum si am stat 2 ore sa vad cum avanseaza cu primitul cererilor. In 2 ore ajunsese la 30..
Hmmmmm ...cred ca ma duc sa mananc ceva mai am sigur inca 2-3 ore pana primesc restul de 57 de cereri.

M.am intors dupa 1 ora jumate si sa vad ca mia trecut randul cu 1 numar...UN NUMAR!!

Cei de la biroul de informarii m.au indrumat politicos sa intru inauntru. M.am scuzat politicos fata de persoanele care erau lipite de usa si am intrat.

Ce imi imaginam inauntru "o cucuoana care sa imi faca fete si sa dea ochii peste cap sugand din masele spunandu.mi ca mi.a trecut randul si sa ma duc linistit acasa" .....Aici am ramas surprins cat de politicosi si intelegatori erau domnii de la birouri spunandu.mi sa ma linistesc "ca se mai intampla".

"SE MAI INTAMPLA?" ...unde vezi functionalul ala care indruma tot programul lui oameni din toate clasele sociale sa fie atat de intelegator.

Concluzie:
Fa-ti programare online din timp si scapi de pierdut o zi la primarie

Daca nu ai luxul de a astepta 1 luna jumate mergi de dimineata si ia.ti unul dintre cele aprox 120 de bonuri pentru ele se emit i primele 15-20min.

Desi ai posibilitatea sa te intorci mai tarziu, nu te aventura prea departe pentru ca multi nu se mai intorc dupa ce au un bon de ordine si e posibil sa-ti treaca randul mai repede decat te astepti.

Prin asta multumesc personalului SPCLEP pentru amabilitatea si rabdarea pe care mi.au oferit.o!
Daniel Pandelea
Daniel Pandelea2 ani în urmă
Locuri de parcare pentru cei care au treabă la primărie nu (mai) există. Funcționarii publici nu cunosc legile, iar aici mă refer în special la cele cu caracter special precum Legea stării de alertă. Distanțare socială nu se poate păstra pe holurile înguste. Sunt doar 5 ghișee deschise la o populație de 300 de mii și am așteptat o lună să prind locuri libere și încă 2 săptămâni de când am făcut programarea.
Anca Mohora
Anca Mohora2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte plăcută când mi am schimbat buletinul. M am putut programa foarte ușor pe site, am avut programare la 13:15 și la 13:30 terminasem. Totul foarte bine organizat de la intrare pana la plata. Felicitări!
Me me
Me me2 ani în urmă
Am facut o programare online, m-am prezentat cu toate documentele solicitate dar si cu formularul descarcat de pe site completat si nu a durat mai mult de 15-20 de minute cu tot cu timp de asteptare. Personal bine pregatit, foarte politicos, informatii la obiect. Intrun cuvant, operativitate. Felicitari pentru modul in caregestionati problemele.
Locații recomandate