/Brasov/Servicii de mutare

Nemo Express

Strada Henri Coandă 2, Brașov 507190, România

Nemo Express
Servicii de mutare
2.3
371 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJF8+QR Brașov, România
+40 728 993 511
nemoexpress.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cos Ep
Cos Ep2 ani în urmă
Nu aveti POS in 2022? A trebuit sa ma intorc in mall, sa caut bancomat, sa ma intorc. Am pierdut 30 min. Cucoanele de acolo NU POARTA MASCA in conditiile in care au un afis pe usa de la intrare in ceea ce priveste purtarea acesteia. Pt ce l-ati mai pus? Foarte agresive in limbaj si total dezinteresate.
Andreas Fidu
Andreas Fidu2 ani în urmă
Din cauza lor am anulat comanda. Conform AWB-ului, curierul a scos coletul din depozit in data de 20.12.2021 și l-a dus înapoi seara fără sa treaca pe la mine. In data 21.12.2021 apare doar intrare in depozit fara sa aibă ieșire dimineața. In data de 22.12.2021 nu mai apare nimic in AVB. Am făcut sesizări in data de 21 și 22 și nu s-a întâmplat nimic. La sediul din Brasov nu raspunde nimeni. Este cea mai proasta experiența cu o firma de curierat.
Diana Berne
Diana Berne2 ani în urmă
1. Nu răspunde nimeni la numerele de telefon afișate în mediul online pentru agenția Brașov!
2. Adresa de pe site nu corespunde cu cea din realitate pentru agenția Brașov !
3. Personalul nu este orientat către client la agenția Brașov ! Lipsă de: profesionalism, respect, promptitudine!
4. Coletele se plimbă prin țară...trimise de la același expeditor, către același destinatar în sensul că este posibil din 3 colete să primești 2 colete la Brașov și unul la Piatra Neamț( cazul meu)!
5.Termenul de livrare foarte mare în comparație cu restul firmelor de curierat din România !
6.La agenția Brașov nu există superior ,căruia să-i adresezi o reclamație . Angajatele de acolo răspund sec faptul că dânsele nu au un superior.. dânsele ,erau vreo 3 doamne !
7.Nici una nu purta mască conform regulilor covid19 și sunt agresive în dialog . Nu ai voie ca și client să întrebi nimic în ceea ce privesc coletele tale !
8.Era un domn într-un birou ,cu care am reușit să am un dialog mai sănătos ,să găsim coletul lipsă și să vedem ce soluții sunt !
9.Cea mai proastă experiență cu o firmă de curierat !
10.NU RECOMAND!
Alla Lua
Alla Lua2 ani în urmă
Mi se pare incredibil să văd atâtea review-uri slabe… Eu am avut noroc să am parte de o experiență plăcută pe toată durata contractului, iar comunicarea cu șoferul care îmi ridica pachetele a fost excelentă. Adevărat că mi s-au plâns câțiva destinatari, dar deja e vorba de serviciile din alte orașe, nu din Brașov. Or avea minusuri, întârzieri, dar se poate face o critică ceva mai constructivă, nu review-uri pline de frustrări și jigniri…
Radu ROGOZEA
Radu ROGOZEA2 ani în urmă
Nu recomand. Am plasat 2 colete, in zile diferite, cu plata in ramburs. La ambele situatii au ridicat coletul la 4-5 zile de la data inregistrarii comenzii, asta in conditiile in care zilnic am sunat la ei si de fiecare data mi se spunea sa stau linistit "astazi vine curierul si ridica pachetul".
Dupa ridicare, livrarea a durat alte 3-4 zile, asta in coditiile in care am livrat intre doua orase resedinta de judet(Brasov-Timisoara), unde teoretic ar trebui sa livreze rapid.
Rambursul inca nu l-am primit, desi au trecut 11 zile(9 lucratoare) de la expediere. Sunand la ei, mi se spune zilnic aceeasi poveste:"azi-maine veti incasa banii in cont"... .
Sunt dezamagit, in aceste conditii firma de curierat "Nemo Express" ofera servicii de curierat, dar in nici un caz acestea nu sunt "Express". Pana si Posta Romana se misca mai repede decat ei.
Am dat totusi 2 stele pentru ca pachetele, desi cu intarziere, au fost livrate in stare buna.
Nu va lasati impresionati de taxele mai mici decat ale firmelor concurebte cu 2-3 lei, veti regreta experienta unei colaborari cu o entitate atat de slab pregatita.
Cluc Lucian
Cluc Lucian2 ani în urmă
Este de departe cea mai slaba companie de curierat. Am o comanda de produse impotriva racelii iar coletul a ajuns in Brasov de luni. Azi este sambata si nu l-am primit. De cate sun la ei spun ca fac tot posibilul sa-l aduca azi, maine... Poate la anul. O raceala tratata trece in 7 zile si una tratata cu produse livrate de Nemo... trece de la sine dar platit pentru niste servicii dezastruoase!
Curierul pe care l-am sunta a spus ca nu a avut drum in cartier si are alta zona in urmatoarea zi... la telefonul de la agentia din Brasov nu raspunde nimeni.
Dezamagitor... Oare platiti despaguniri pentru neprofesionalismul vostru?
Ion Bandarau
Ion Bandarau2 ani în urmă
Incredibil cum in 2021 mai exista o asemena firma de curierat pe piata din România care își bate joc de clienți !! Cum e posibil c-a dupa atâtea recenzii negative postate în spațiul public sa mai fie firme care vor sa colaboreze si sa trimita colete cu nemo expres ? Ar trebui c-a nici noi clienți sa nu mai acceptam sa ne fie livrat cu ei ! Din păcate nu eu am ales aceasta firma ci expeditorul coletului . Coletul care trebuia sa îmi fie livrat a fost dat unui alt agent din alta localitate , deși adresa era corect transmisa . Bineînteles ca nu au avut bun simt c-a măcar a doua zi sa remedieze problema , am încercat telefonic de 7 ori pe parcursul zilei sa iau legătura cu cineva din aceasta firma si nicio șansă sa răspundă cineva. Comanda a fost lansata de 5 zile și pentru ca urmează weekend abia saptamana urmatoare posibil sa ajungă la mine coletul , daca o mai ajunge !!!
ICENAME
ICENAME2 ani în urmă
Am vrut sa ma angajez aici, dar este unul pe nume Bogdan cu nr telefon "zero șapte cinci șase cinci șapte unu doi unu doi" care încheie contracte de munca fara data, nu te lasă să citești contractul înainte, nu te trimite sa faci protecția muncii sau medicina muncii. Băiatul se crede deștept, dar este un mare p... r... o... s...t cu aere de șef. Când îl suni să îl întrebi de ce este așa nesi cu tot ce tine de contract, dintr-o dată devine foarte recalcitrant. Nu ii place sa fii cu un pas înaintea sa, vrea doar sa te folosească apoi sa dea liber . Este o puicuță cu coco căruia ii place să își bata joc de oameni cu contracte fictive și unii, fără prea multă școală, vor cădea în plasa sa. Pentru ca el asta cauta , oameni fără prea multa școală care să nu comenteze prea multe. Să nu mai zic condițiile de munca precare, fără femeie de serviciu, toaletele murdare, lipsă echipament. Dar ei ( șefii) au acces la altă toaletă curata în alta zona a halei. Un adevărat focar de infecție cu multe nereguli ce tine de contracte, iar dacă zici ceva cică "nu îți place să muncești". Cred ca toată firma este asa. Iar cei care va plângeți ca va întârzie colete sau apar deteriorate , nu ma mira. O mare dezorganizare în depozit, iar colete sortate aiurea pe străzi și destinații.
Locații recomandate