/Brasov/Servicii de mutare

Tabita Tour Brasov

Șoseaua Cristianului, Brașov, România

Tabita Tour Brasov
Servicii de mutare
3.2
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6C+24 Brașov, România
+40 268 421 330
tabitatour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ALISEB TOURS BRASOV
ALISEB TOURS BRASOV2 ani în urmă
Foarte seriosi !
Alexandru Manole
Alexandru Manole2 ani în urmă
Am primit o bicicletă în Spania trimisă prin această agenție. Cadrul a ajuns avariat, ca în poză. Mama mea este cea care a depus coletul iar agenția a fraierit-o și a trecut 220 lei ca valoarea coletului. La o bicicletă de 500 euro! Agenția Tabita Tour din Spania nu își asumă nicio responsabilitate, politica firmei este să găsească orice scuză posibilă să scape și să te acuze pe tine. Am depus o reclamație dar nu am mai auzit nimic de la ei. Tabita dă dovadă de profesionalism zero, la limita escrocheriei. E o ruletă rusească să trimiți cu ei orice de valoare. De când cu experiența asta trimit colete numai cu Eurosender.
Forin Neagu
Forin Neagu2 ani în urmă
Este ok am primit colete din Spania în timp rezonabil în stare bună.
Loredana Botez
Loredana Botez2 ani în urmă
(Tradus de Google) Bun

(Original)
Buena
Petruța-Gabriela Tudorache
Petruța-Gabriela Tudorache2 ani în urmă
O agentie foarte bună, recomand cu încredere! Eu am trimis colete in Spania! Foarte seriosi!
Alexandra Darie
Alexandra Darie2 ani în urmă
Desi am fost clienti si sa u mai intamplat incidente de genul, nu vom mai fi pt ca nu au un minim de interes si respect asupra coletelor si persoanelor care trimit si primesc, sunt cateva persoane care nu sunt capabile de a lucra in aceasta firma, am trimis un colet in data de 17/01/2022 si dupa ce a gresit Doamna de la Brasov ca la u trimis pe alta ruta intelegand situatia, sun dupa o saptamana la Tabita coletul aflanduse in Zaragoza cu destinatie Lugo il trimit din nou in Barcelona aceasta fiind la o distanta de o mie km dupa care in Lugo, Doamna din Lugo de la agentie vorbind foarte urat si nerespectuos la adresa expeditorului, beneficiarului si chiar la 3 persoana care se oferise in ridicarea coletului caci Doamna sunase ca se grabea si spusese odata ca il aducea ea pana la adresa ca sa fie ok pt intarzierea produsa, 2 ca il trimite printr un domn care avea de ridicat un colet dar facanduse tarziu nu sa mai dus si asa nu i sa mai dat si coletul nostru asa ca nici dansa nu la mai adus cum spusese la inceput, 3 doar maine ne poate da coletul azi fiind deja prea tarziu cu toate telefonele inutile pe care le am primit....la toate acestea coletul contine doar mancare tradițională romaneasca persisabila ambalata corespunzator cu data ambalari si expirari pe fiecare produs in parte, totul este inregistrat pt a face demersurile catre opc. Multumim mult Tabita!
Mihaela Moldovanu
Mihaela Moldovanu2 ani în urmă
Cea mai urata experienta cu tabita tour.
Angajata agentiei din Brasov o mincinoasa nu a vrut sa mi dea detalii despre calatorie a trebuit sa aflu de la soferi Ca' trebuie sa schimb 2 autocare pana la Torino desi angajata agentiei imi spusese ca este autocar direct pana la Torino.
Autocarul de la Arad facea scarba niste conditii mizerabile de calatorie sunt dezgustata de aceasta companie de transport nu o recomand nimanui.
Unicul aspect pozitiv a fost atitudinea soferilor niste persoane educate si amabile care trebuie sa suporte de la pasageri reclamatii si sa spele rusinea companie .
Andrei Agrigoroaie
Andrei Agrigoroaie2 ani în urmă
Colet trimis din spania . Era o cutie cu 2 monitoare de studio . O clapa midi controler ,niste dulciuri, 2 sticle ....
Toate astea rupte si sparte si stricate.
Nu mai trimiteti colete cu ei.
Locații recomandate