/Brasov/Servicii de mutare

Gift Criscat SRL - ( Freon auto Brasov ) - clima auto - aer condiționat auto - reparații frigorifice - Camere frigorifice

Strada Timiș Triaj nr.6, Brașov, România

Gift Criscat SRL - ( Freon auto Brasov ) - clima auto - aer condiționat auto - reparații frigorifice - Camere frigorifice
Servicii de mutare
4.7
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ7V+VM Brașov, România
+40 733 858 833
climatizarebrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Iarca
Alin Iarca2 ani în urmă
Foarte amabili băieții, mi-au încărcat instalația de AC cu freon tipul nou, nu am avut programare și au stat și peste program. Super ok . Prețul a fost bun.
Cristi
Cristi2 ani în urmă
Țin sa Menționez faptul ca băieții sunt super profi, se comporta și vorbesc frumos in timp ce explica ceea ce fac și urmează sa facă. Timpul de așteptare este unul mic. Prețurile sunt ok. Felicitări băieți !!
Ionut Tutui
Ionut Tutui2 ani în urmă
Au aparatura modernă pentru instalațiile de AC, n-a durat mai mult de 20 de minute încărcarea. M-a deranjat faptul că nu a fost testată presiunea din instalație înainte de încărcare si ca testarea temperaturii aerului se face cu mâna de către client nu cu un termometru. În rest se vede ca sunt profesioniști și stiu ceea ce fac. Prețuri ok!
Dragos Cristea
Dragos Cristea2 ani în urmă
Totul se rezolva într-un singur loc. Verificare presiune conducte freon. Dacă totul e ok, se trece la umplerea propriu-zisă. După umplere se verifica dacă răcește. Dacă nu, se pune tester-ul și se vede problema. După identificarea ei, băieții remediază problema. În limita posibilității evident. Felicitări.
John Satellite
John Satellite2 ani în urmă
Mi s-a cerut un preț,iar când am specificat ca vreau factura,au ridicat prețul.
Din păcate nu scăpăm de unele metehne românești....”dacă vreți factura plătiți și TVA,sa știți”
Georgiana Pirvan
Georgiana Pirvan3 ani în urmă
Nu m-am asteptat la asa serviciu! In afara de faptul ca au stat peste program pt mine, au fost suuuuuper profi!! Foarte prietenosi, welcoming si cunoscatori in jobul lor. Am fost pentru aerul conditionat si si-au facut meseria ca la carte. Mandra ca se poate si la noi!! Mi au explicat pe intelesul meu ceea ce faceau si mi-au oferit asistenta post service sa vada daca e sau nu o problema anume cu compresorul. Mi-au oferit pana si un mic cadou! Dragut din partea lor! Ii recomand de acum tuturor cunoscutilor mei! Multumesc!!
Padurariu Ion Vasile Intreprindere Individuala
Padurariu Ion Vasile Intreprindere Individuala4 ani în urmă
La AC pentru masina au tarife decente,recomand.
Cristian Radu
Cristian Radu2 ani în urmă
M-au primit fara programare, in mijlocul verii, pentru o problema la instalatia AC a masinii. Prima impresie a fost ca am intrat intr-o farmacie, nu intr-un service auto. Mi-au explicat detaliat problema constatata , cauzele aparitiei, procedura de remediere . Super profi . Nu suntem nici rude, nici prieteni . 5 STELE de la mine. Suces in continuare.
Locații recomandate