/Bihor/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 1

Strada Episcop Roman Ciorogariu 12, Oradea 410610, România

Oficiul Poștal 1
Servicii de mutare
2
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W5J+QR Oradea, România
+40 259 431 342
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jessica Kutyfalvi
Jessica Kutyfalvi2 ani în urmă
Nici nu am cuvinte sa descriu cat de prost e tot sistemul. Doamnele de acolo au un chef nebun de munca, daca le intrebi ceva de abia stiu sa raspunda. Avizele ajung cu intarziere la mine sau chiar deloc si apoi, dupa ce ca platesc niste sume pe aceste colete, sunt trimise inapoi expediatorului fara sa se mai poata face nimic. Sunt trimisa dintr-o parte in alta si nimeni nu stie sa imi zica ce sa fac cu exactitate.
Jalnic sistemul postal din Romania!
Pavel Jvanetchi
Pavel Jvanetchi3 ani în urmă
Doamna de le ghișeu a avut o atitudine ok . Oficiul poștal necesită renovare pentru că starea actuală conferă o atmosferă sumbră.
Romania Review
Romania Review4 ani în urmă
Ce a fost si ce a ajuns! Pana nu demult, in multe oficii postale se vindeau, hartie igienica, odorizante si produse de tip ABC, dar nu gaseai timbre pentru scrisori. Angajatii, chiar daca incearca si sunt binevoitori, nu au nici o sansa sa satisfaca nevoile clientilor in coditiile actuale. Se pare ca zecile de ani de hotie si incompetenta manageriala sunt cele care au adus aceasta institutie in aceasta stare de degradare incredibila.La fel ca in multe alte institutii, ce au ajuns in paragina, la conducerea centrala era nevoie de un om cinstit, harnic, capabil, numit pe criterii de competenta, prin concurs. Un singur om poate face diferenta si poate schimba, pe linie ierarhica, un intreg sistem. In majoritatea cazurilor, numirea in functii de conducere a unor lingai incompetenti si inrolati politic, a adus prapad, hotie si drame in sute de mii de familii.
Gabriel Lung
Gabriel Lung4 ani în urmă
In cazul scrisorilor recomdate nici nu se mai incearca predarea lor personala. 13.10.201918:30Sosit in Romania - BSI Bucuresti
14.10.201911:45In prelucrare - BSI Bucuresti
15.10.201914:20In prelucrare - BSI Bucuresti
15.10.201921:32In transport - Plecat din BSI Bucuresti
16.10.201921:36In transport - Plecat din Tranzit Cluj-Napoca
17.10.201906:31In prelucrare - Tranzit Oradea 8
17.10.201906:34In transport - Plecat din Tranzit Oradea 8
17.10.201907:48In prelucrare - Oradea OPDC
17.10.201907:57In prelucrare - Oradea OPDC
17.10.201909:23In prelucrare - Oradea OPDC
17.10.201909:24Predat la factor - Oradea OPDC
.
La 9:24 era predat la factor dar ''doamna '' respectiva nu s-a mai obosit sa sune la usa , a lasat direct avizul. Acest lucru se intampla repetitiv iar zona vizata este str. Aluminei. Care mai este rostul factorului postal daca oricum trebuie sa te deplasezi la oficiul postal ?!
Daniel Ungur
Daniel Ungur4 ani în urmă
Jalnic...sa te plimbi de la un ghiseu la altu dupa niste mandate poștale,apoi sun la Bucuresti si primesc nr doamnei director,crezând ca este o rezolvare...dar nu era,i am facut cateva cereri care le a facut uitate si nici nr de inregistrare n am primit.Odata nu se putea,odata era plecata directoarea si povesti de genul si am vorbit cu secretara dânsei care mi a zis ca doar daca apelez la un cabinet de avocatură voi primi cee ce doresc...ok,dar a durat ceva timp, puteam primi de prima data acest răspuns si rezolvam mai repede,fara sa aud"vaaai,dar de unde aveti nr meu personal ca eu sunt director la posta mare in Oradea"slaba conducerea avem la posta,noroc ca este o secretră cu capul me umeri! Acuma evaluati voi situatia...ce sa mai zic
Marius Brigean
Marius Brigean4 ani în urmă
Vai si amar de voi. Aparent nimeni nu e in stare sa gaseasca un colet dupa nume, adresa, nimic inafara de tracking number. Penibil. Am plantit 200 de lei din care 50 pe transport ca sa fiu tratat ca o carpa. Rusine si sper sa mergeti in cap cu totul.
Gabriela Zegoicea
Gabriela Zegoicea7 ani în urmă
Postasita noastra total iresponsabila: 1.am primit cardul de sanatate european, care trebe predat PERSONAL, adica la usa, dar nuuuu, mi-a aruncat avizul in cutie, desi eram acasa.Nici macar sa sune la interfon sa cobor,daca nu poate sa urce la etaj....
2. pana acuma de 3 ori am dus "scrisorile pierdute", adica aruncate la noi in scara, desi adresa era pe alt nr. si alt bloc, eu le-am dus seara la adresa.....
3.avize de posta 10-adica pachete din strainatate si azi si sapt. trecuta le-am adunat de pe jos. Sapt.trecuta era intre florile din scara-pe adresa unei vecine din blocul vecin-, azi al meu sub cutiile postale. Alea sunt produse platite in avans cu cardul pe internet, deci cine suporta paguba,daca se pierd ????
Dumitrache Andreea
Dumitrache Andreea7 ani în urmă
Am cumparat un plic cu felicitare de la ei, cu timbre frumos. Si in 2 zile mi-a venit inapoi pentru ca a depasit greutatea. TOTUL fiind cumparat din cadrul oficiului postal 1 Oradea. Ce oameni de nimic putem gasii in tara asta !
Locații recomandate