/Bihor/Servicii de mutare

Nemo Express

Strada Ogorului 2H, Oradea 410554, România

Nemo Express
Servicii de mutare
2.6
112 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2XMR+4J Oradea, România
+40 730 166 456
nemoexpress.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cora Ionutz
Cora Ionutz2 ani în urmă
Rapid si preturi chiar foarte acceptabile...
Marius Adrian
Marius Adrian4 ani în urmă
Patesc pentru prima oara in viata cand un colet nu ajunge de pe o zi pe alta (in Oradea) din Bucuresti inafara perioadelor aglomerate gen black friday. Incerc sa sun la ei de 2 zile dar evident ca nu raspunde nimeni, nici pe fix si nici pe mobil. Daca veti cumpara de la Altex, aveti grija ca se livreaza cu Nemo.
Vornicu Viorel
Vornicu Viorel4 ani în urmă
Astept de cateva zile un colet incerc sa aflu daca si cand se va livra , de la bucuresti te redirectioneaza pe zona la zona nu raspunde nimeni , am sunat la cel putin 3 numere de telefon si nici un semn. Cea mai slaba firma de curierat si dpdv al livrari si al relariilor cu clienti.
Alexandru Leontin Bodnar
Alexandru Leontin Bodnar4 ani în urmă
Vad ca unii se plang ca nu ajunge coletul din Bucuresti in Oradea de pe o zi pe alta. Cum sa ajunga coletul din Bucuresti in Oradea de pe o zi pe alta cand din Baia Mare nu ajunge la destinatie in Oradea. Teoretic azi dimineata a ajuns in Oradea dar probabil numai maine va fi livrat.
Rusine!!!
Probabil ati dat faliment si nici nu stiti!
Tineti-o tot asa.
Cristian Ungur
Cristian Ungur4 ani în urmă
Nu inteleg de ce unii comercianti mai pot selecta un astfel de partener pentru logistica. Va dau doar un caz concret, am comandat o casuta pt copii, mi-a fost livrata pe jumatate, cealalalta parte a ramas in depozitul Nemo. Dupa n telefoane cu firma vanzatoare am reusit sa aflam ca este in Oradea. Dupa o saptamana in care nu mi-a fost livrata casuta, deoarece au fost de livrat "multe frigidere" am mers si mi-am incarcat singur in masina toate partile componente ale casutei. Este jenant, acum am o alta comanda intarziata si nu mi se raspunde la telefon..
Flavius Vicu
Flavius Vicu4 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea. Am chemat curier acasa pentru a trimite un colet din Oradea in Iasi. Acesta vine cu 2 zile intarziere si fara foaia cu AWB. Era complet imprastiat. A preluat coletul, mi-a dat ceva bon de comanda si a plecat. Coletul afost cu ramburs. A ajuns coletul la Iasi in doua zile, iar din data cand curierul local a preluat rambursul, nici pana acum nu au ajuns banii la mine, au trecut o saptamana si jumatate. Ca sa aflu ca plicul cu bani inca este la Iasi. Atata neprofesionalism nu am putut sa vad.
Darius user3
Darius user32 ani în urmă
Am apelat la Nemo datorită prețului foarte avantajos. Am avut de livrat un colet voluminos din Bihor până în București.
Spre surprinderea mea (după citisem review-urile de aici), oamenii au fost extrem de profesioniști și au livrat coletul ziua următoare, dimineața. Ba chiar curierul a urcat cu el până la ușa apartamentului (contrar opiniilor citite aici).
Echipa de suport a fost de asemenea politicoasă și înțelegătoare cu mine, deoarece preluarea coletului din Bihor a necesitat puțin mai multă bătaie de cap.
Da, sunt mulțumit de serviciile Nemo.
Aurel Petruca
Aurel Petruca2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de această firmă de curierat , întotdeauna cînd am apelat au raspuns cu promptitudine .Ridicare colet la timp predare la destinație de asemenea preturi bune si personal foarte amabil. AUREL PETRUCA.
Locații recomandate