/Bacau/Servicii de mutare

FAN Courier

Strada Izvoare nr. 121, Bacău 600344, România

FAN Courier
Servicii de mutare
1.4
3 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
GWVM+R9 Bacău, România
+40 234 516 343
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca281 zile în urmă
Sunt niste nesimtit si neseriosi
Dau mesaj ca trebuie sa ajunga comanda si nu mai vin
Am sunat azi toata ziua la ei stau numa la cafele nu raspund deloc dupa 2 ore de stat la telefon nimic
Geanina339 zile în urmă
Cel mai neprofi serviciu de curierat! Nu primesc nici un mesaj ca voi primi în cursul zilei coletul.Curierul preda coletul la sediu nu stiu ce pe criteriu....sa va fie rușine! Și nici când sunt apelați nu răspund! Nu recomand Fan curier! Sunt alte variante mult mai bune!
Emanuel Barbalata
Emanuel Barbalata2 ani în urmă
Cel mai jalnic serviciu de curierat prestat. Am comandat o carcasă PC ruptă toată de parcă au luat-o toți angajații la fotbal. Greșeala mea că nu am verificat pe loc, dar cu munca de acasă nu pot sta mult plecat de la birou. Aveți mare grijă la coletele voastre! Oricum suntem o bătaie de joc pentru ei. Pachetul a fost foarte bine împachetat după cum se vede. Deci și au dat silința maxim să o rupă în halul ăsta. Picioarele, tot ce era plastic era spart, țăndări.
Andreea Agiurgioaei
Andreea Agiurgioaei2 ani în urmă
De 4 zile am comandat, imi pierd zilele asteptand coletul. Daca nu imi ajunge astazi, fac reclamatie. Lipsa totala de profesionalism, coletul a plecat din Bucuresti de 2 zile dar nu e scanat in Bacau, sau ceva de genul. Ce parere pot sa mi mai fac?
Alina
Alina2 ani în urmă
Fan Courier Bacău : servicii de nota 0,1!
In data de 24.12.2021 programul cu publicul a fost pana la ora 14, iar angajații au încuiat usa de la ora 13,30 și nu au mai permis clienților sa-și ridice coletele cu cadouri pt familie . Rușine lor și managerului acelei unități !!!!
Ei sunt plătiți din banii clienților ! Datorită clienților, ei au un loc de munca și un salariu !!! Acești indivizi care ne-au ras in fata și care dădeau cunoscuților lor coletele pe usa din spate, nu merita sa mai fie ținuți pe acele posturi !
Dezamăgitor !!!
Romica tiris
Romica tiris2 ani în urmă
Sediul, este ok,dar angajarea nu raspund nicicînd la telefon. Te duci personal si staaai o grămadă sa-ti caute coletul. Încurcă pancestiul de SASCUT cu cel de racaciuni si nici macar nu te anunta. Sa dea telef.sa -ți spuna ca coletul la ei, Doamne fereste.
Constantin
Constantin2 ani în urmă
Nici măcar o stea nu merită, servicii de cea mai jenantă calitate, de la livrări întârziate/serviciu call center/ prețuri etc.
Nu e prima oară când se întâmplă.
Recent trebuia să primesc un colet important care la rândul meu trebuia să-l trimit în afara țării, a întârziat 2 zile, motivul: "au uitat să-l ridice colegii din centrul de logistică București , ne cerem scuze" .Scuzele nu remediază faptul că am pierdut 3 ore să găsesc o altă soluție de trimis,mi-am încălcat promisiunea că va ajunge la timp la rândul meu, în condițiile în care am fost asigurat că primesc coletul în timp util...
AM AVUT OCAZIA ÎNTÂMPLĂTOR , să văd în depozit cum maniputează coletele dintr-un căruț în altul, indiferent că scria fragil sau nu, arăta ca un meci de handbal.
Să vă fie rușine, aveți cele mai mari tarife de pe piață și DOMNULE PATRON având în vedere feedback-ul clienților, vă doare în partea dorsală, important e să aveți buzunarele pline.
Cornelia Boca
Cornelia Boca2 ani în urmă
Fan curier Bacău, cel mai slab serviciu din oraș. OARE CITEȘTE CINEVA ACESTE RECENZII?? ma tem ca nu. Am primit un mesaj la ora 11:06 prin care eram anunțată ca astăzi voi primi un colet,dar în acest mesaj nu era nici un număr de telefon pentru a lua legătura cu curierul și sa ne punem de acord asupra orei când va ajunge în zonă. M-am invoit de la serviciu și am așteptat acasă sa fiu contactata, dar ce sa vezi, curierul spune ca nu m-a găsit la adresă, l-am reapelat și a spus ca nu poate parca pe strada pe care locuiesc fiindcă vecinii arunca cu pietre în mașină. Domule director al acestui serviciu din Bacău, faceți ceva. În curând o sa va pierdeți clienții. 😡😡😡😡
Mihaela Barzu
Mihaela Barzu2 ani în urmă
Am dat o stea deoarece nu putem da nota 0!! Am facut o comanda de aproape o saptamana si firma de la care am cumparat asteapta de Vineri sa vina cei de la fan courier sa ridice coletul. Bataie de joc la adresa tuturor si asta se intampla pentru ca aceste firme sunt lasate sa faca ce vor. Protectia consumatorului fie este degeaba, fie oamenii nu fac plangere. Ne place sa ne plangem doar Facebook sau pe Google.
Andreea Mohorea
Andreea Mohorea2 ani în urmă
Lipsiți total de profesionalism. Am un colet care zace în depozit de câteva zile. În încercarea de a-i telefona, nu am făcut decât să pierd 1 h și ceva în telefon, așteptându-i "să-mi preia apelul", fapt care a soldat cu închiderea acestuia.
Voi face o reclamație organelor abilitate.
Locații recomandate