/Bacau/Servicii de mutare

DPD Romania

Strada Tazlăului 15, Onești 601002, România

DPD Romania
Servicii de mutare
2.5
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7QGH+X8 Onești, România
+40 334 805 045
dpd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–17
Marți: 12–17
Mirecuri: 12–17
Joi: 12–17
Vineri: 12–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian Olaru
Lucian Olaru2 ani în urmă
O casă în mijlocul satului fără nici o firmă, fără nici un element din care să-ti dai seama că acolo ar fi o societate. Într-un final i-am descoperit. Poarta încuiată, nici o mișcare. Intru pe site, îmi arată deschis. Sun din fața porții pe numărul de fix de pe site. Număr nealocat. Sun pe mobil curierul care îmi adusese un colet cu două zile înainte. Nici o șansă să răspundă. De câțiva ani credeam că nu poate fi ceva mai jos decât Poșta Română în materie de coletărie. M-am înșelat. La nivel de Onești sunt sub Poșta Română.
Jam Traps
Jam Traps4 ani în urmă
Cică au încercat sa ma contacteze ca sa ridic coletul ( evident ca fals ), apoi a trebuit sa vin din alt oraș ca sa ridic personal coletul de la depozit. Niște neserioși.
Radu marcel
Radu marcel5 ani în urmă
Sunt cei mai neserioși din toate firmele de curierat. Șoferi sună doar o secundă să nu apuci să răspunzi, după care intra mesaj că ai fost căutat .suni înapoi și nu mai răspunde nimeni. Chiar nu vreau să mai aud de ei, am pățit-o de mai multe ori .
Paula Lotca
Paula Lotca5 ani în urmă
Foarte neseriosi o sa depun o plangere . Nu are soferul de pe curier sa trimita un mesaj si sunam eu inapoi? Au program de femei gravide de la 14 . In Uk colaborez cu DPD dar sunt ffff seriosi!
Grumazescu Costica
Grumazescu Costica5 ani în urmă
Refuza sa aduca pacetul cand sunt acasa dar in sms precizeaza ca vine intre orele 9-17,curier cu lipsa de profesionalism si vocabular inadecvat!
Anastasoaie Simion
Anastasoaie Simion5 ani în urmă
Cei mai neserios dintre curier... Nu suna cand au de livrat si apoi il dau retur zicând că persoana nu a putut fi contactată.
Codrut Ciubotaru
Codrut Ciubotaru2 ani în urmă
Foarte NESERIOSI!! am comandat un produs marti....si dupa o saptamana am sunat la sediu(ONESTI) sa intreb de colet ca aveam mail primit ca e expediat si domnul de acolo ma luat la impins vagoane de ce sunca nu este vina lui!!!cand a venit coletul nici macar nu a pus mana pe el domnul sofer...Mi-a zia asta e coletul tau pe un ton foarte agresiv!!
DE EVITAT ACEASTA FIRMA!!!
Sundayz Mih
Sundayz Mih2 ani în urmă
Extrem de neprofesionalisti. O casa in varf de deal pe post de sediu, un curier fara un gram de respect, nepoliticos, mitocan. Nu merita sa continue activitatea. De evitat !!
Locații recomandate