/Bacau/Servicii de mutare

Crespo Com - Transport colete Romania Anglia

Strada Letea nr. 32, Bacău 600343, România

Crespo Com - Transport colete Romania Anglia
Servicii de mutare
3.9
38 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
GWQC+J8 Bacău, România
+40 744 791 243
crespocom.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MARIUS Carnuta
MARIUS Carnuta2 ani în urmă
O ultima experienta urata cu aceasta firma. De cate ori am apelat la ei nu am avut probleme. Desi niciodată nu a fost livrare door to door...nu m-am plans. Insa ultima oara a fost lasat bagajul in drum, in mocirla, la 100 de metri fata de locul unde trebuia livrat si cu bagajul distrus. La care raspunsul a fost ca probabil l-am distrus eu. Nu imi doream nimic altceva decat scuzele de rigoare si o despăgubire in valoarea geamantanului distrus. (care nu era mult, insa arata profesionalismul lor fata de un client care apela regulat la serviciile lor)
Insa atitudinea companiei si a celor care lucreaza acolo este execrabila. Comportament complet neprofesional, vulgar. Luare peste picior si cuvinte jignitoare. Cu siguranta a fost ultima oara cand am apelat la aceasta "firma". Nu va obositi sa raspundeti pentru ca nimic nu va scuza, doar va acuza. Plangerile au fost trimise oricum mai departe si la ANPC.
Szazsolt1
Szazsolt12 ani în urmă
Neseriosi , scumpi . Taxeaza 2 lire pe kilogram si ofera door to door . In ziua cind primesti pachetul te suna soferul sa se plinga ca e singur si obosit , si daca nu ai putea sa te duci in capatul celalalt a orasului sati iei pachetele . Ma asteptam la servicii profesionale la pretul asta . Nu recomand .
Ana Maria Micu
Ana Maria Micu2 ani în urmă
Am trimis de mai multe ori cu aceasta firmă și îi recomand cu toată încrederea. Personal prietenos,amabil,nu sunt deloc grețoși așa cum am văzut la alte firme.Pachetele au ajuns intacte.iar pt cei care au apus că sunt scumpi,cred că vor un serviciu degeaba. Daca duci pachetele la ei la sediu ,plătești o liră pe kg ceea ce nu mi se pare deloc scump( in caz că ai multe kg).Nu sunt prietena cu nimeni din firma ,deci este un feedback sincer și real.Multumesc întregii echipe și succes in viitor!
Miau Miau
Miau Miau2 ani în urmă
experienta teribila!
fiind printre cei mai scumpi de pe piata, te ai fi asteptat la servicii de calitate dar..
foarte dificil de plasat o comanda, reducerile de pe site pentru cantitati de peste 100kg sunt fictive, noi am avut peste 200 si tot nu au vrut sa negocieze nimic!
bonus, nu exista comunicare intre curieri si birou, ni s-a spus ca vor ridica comanda intre orele 14 -22, si vom fi si anuntati cu minim 1h inainte. La 12.30 suna curierul ca vine in jumatate de ora! si daca nu ne convine putem anula!
ceea ce am si facut, mersi ca ne- ati pierdut timpul!
Alexandra Negut
Alexandra Negut4 ani în urmă
Site-ul dezinformeza consumatorul. Desi sustin ca livreaza door to door, mi s-a spus ca pachetul nu poate fi colectat de la adresa din Romania (oras mare din Romania). Pe langa acest lucru, nu pot sa ofere o ora estimata in care masina va ajunge la punctul de colectare, in afata de o ora generica, dupa-amiaza. Nu livreaza biciclete- desi nu mentioneaza acest lucru pe site, si chiar daca am spus ca bicicleta va fi ambalata in cutie, roti scoase etc, astfel incat volumul este redus. Discutia cu ei a fost o pierdere de vreme. As recomanda sa updateze site-ul care sa contina informatii exacte si suficiente astfel incat posibilul client sa fie corect informat si sa nu fie nevoit sa piarda timpul la telefon cu ei.
Ana Sava
Ana Sava5 ani în urmă
Tocmai am primit un colet livrat de firma crespo. Soferul si insotitorul sau, care nu a coborât din masina, au fost nepoliticosi și ironici. Pe site scrie ca serviciile se efectueaza door to door, in realitate, la destinație, e cu autoservire, din mijlocul străzii. I-am rugat frumos să mă ajute, fiindcă e coletul foarte greu. Mi l-au lăsat în stradă. O experiență jalnica!
Am primit nenumărate colete atât din țară cât și din străinătate, livrate de alte firme, dar, la rugămintea mea, am fost ajutată de fiecare dată și am recompensat efortul. Era nevoie ca o singura persoana sa ma ajute,iar cealaltă să rămână în mașină. Aici a fost vorba de rea-voință, fiindcă solicitarea mea a fost ironizată, raspunzand ca îi rețin prea mult.Sunt sigură că dacă ar fi livrat englezilor, situația ar fi fost cu totul alta.
Oricum, nu vom mai plasa vreo comandă la această firmă care nu prezintă încredere.
Gabriela iancu
Gabriela iancu5 ani în urmă
Firma de curierat de cea mai joasă speță, sofer obraznic,dezorientat,aflat în imposibilitatea de a folosi un gps,mentionez ca primesc frecvent pachete prin curierat dar nu am pățit sa fiu nevoită să explic in detaliu adresa si sa fiu tratată cu dispreț .Nu am sa mai folosesc niciodată aceasta firma si nu recomand.
Locații recomandate