/Iasi/Servicii de deratizare

Deratizescu SRL

Calea Chișinăului numarul 45, Iași 700179, România

Deratizescu SRL
Servicii de deratizare
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JWQ+4V Iași, România
+40 753 492 243
deratizescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mihaela Lungu
Mihaela Lungu2 ani în urmă
Toata stima! In sfarsit am scapat-o pe mama de gandacii de bucatarie! Nu-i venea sa creada ca a scapat, mai ales ca mai fusesera vreo cateva firme de dezinsectie si degeaba. Dar ei chiar fac treaba buna, iti explica ce fac si de ce, sunt politicosi si profesionisti!
Alexandra Antonie Sarbu
Alexandra Antonie Sarbu2 ani în urmă
Foarte profi si amabili, au raspuns la toate intrebarile mele inclusiv pe whatapp, nu au facut treaba de mantuiala, chiar au dat cu simt de raspundere, au explicat fiecare pas. Nu am decat cuvinte de lauda. E prima firma de deratizare la care apelez, dar am fost deosebit de multumita de rezultate.
Alex Placinta
Alex Placinta2 ani în urmă
Recomand firma. M-au ajutat sa scap de pleosnitele de pat. Oameni super cinstiti, de treaba si flexibili in materie de program: s-au mulat dupa programul meu de lucru.
Panaite Constantin
Panaite Constantin2 ani în urmă
Am închiriat un dezumidificator de la aceasta firma. Oamenii au fost f profesioniști și aparatul și-a făcut treaba cu brio. Recomand serviciile lor !!!
Bogdan Parasca
Bogdan Parasca2 ani în urmă
O firma foarte serioasă și cu mult profesionalism ! Am fost super mulțumit de serviciile lor , de promptitudine și mai ales de raportul calitate/preț ! ✅ Recomand cu mare încredere !
Silviu
Silviu2 ani în urmă
Am inchiriat un dezumidificator pentru casa si am avut o colaborare foarte buna, promptitudine si servicii de calitate la pret bun, recomand !
Sorin Nitescu
Sorin Nitescu2 ani în urmă
Multumesc pentru ajutor, solutia oferita, consultanta si promptitudine. Voi apela din nou cand va mai fi nevoie
Florentina manea
Florentina manea2 ani în urmă
Am avut o problema cu plosnitele de pat, un grad de infestare destul de ridicat cauzat de niste haine pe care le-am achizitionat de la un Outlet.
Au mai fost de la alte doua firme de profil sa ma scape de el insa fara prea multe rezultate si fiind destul de disperati am apelat la DERATIZESCU dupa ce i-au recomandat o cunstinta .
Intradevar, au fost nevoie de 3 tratamente (contracost) insa chiar am scapat de ele fara sa fie nevoie sa arunc patul sau din mobila cum mai citisem pe internet . Rezulalte au fost si dupa primul tratament insa mai apareau dar am avut incredere ca o scapam de plosnite cu ajutorul lui DERATIZESCU pentru ca echipa care a venit la noi chiar aveau habar despre ceea ce fac.
Foarte documentati cu privire la plosnite si au avut rabdare sa ne explice tot procedeul, mai avand de a face cu inca doua firme, am putut face usor diferenta.
Multumim deratizescu.ro
Locații recomandate