/Hunedoara/Servicii de deratizare

DD CHIM SRL

Strada Eroilor nr. 2Bis, Hunedoara 331163, România

DD CHIM SRL
Servicii de deratizare
3.1
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW98+6F Hunedoara, România
+40 254 715 497
ddchim.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Ciocan
Mihai Ciocan4 ani în urmă
Stanila Ovidiu
Stanila Ovidiu4 ani în urmă
Kelu Kelu
Kelu Kelu4 ani în urmă
Leon Selegianu
Leon Selegianu5 ani în urmă
Am cautat mai multe comapnii de Dezinsectie/Deratizare din Deva. Unii nu vin la sat (14km de Deva) ; majoritatea trebuie programati cu 2sapt inainte si majoritatea sunt cam scumpi. Acestia DD-Chim mi'au fost recomandati de cineva ca fiind ieftini si buni. Ieftini au fost intradevar. Atat. Sotia i'a contactat si le'a spus clar pt ce ne trebuie dezinsectie la casa: anti-viespi, anti-paienjeni, anti-miriapozi, si insecte general. Au spus ca rezolva, sa nu ne facem griji. Casa completa cu Pod+Beci = suprafata totala ~200mp. Contra 350lei. Pret bun. Fata de altii minim 500lei.
Dar, sotia i'a intrebat de la bun inceput - cat timp va dura efectul solutiei. Au raspuns ca ar trebui minim 1data pe an ar trebui sa facem dezinsectia, - dar, nu au spus efectiv cat dureaza efectul.
Cand au sosit la noi acasa, am intrebat si eu exact cat garanteaza efectul - acestia nu au spus nimic, au evitat un raspuns clar.
Am spus ca le dau bani mai multi, m'am consultat cu ei, sa faca orice trebuie, dar, sa reziste efectul - au spus sa nu imi fac griji.
Imi faceam griji - multe - pt ca am un baietel de 10luni, si orice viespe, pt asa un smotocel mic - reprezinta un real pericol. Daca doua viespi il musca unde nu trebuie- nici nu vreau sa ma gandesc.
Si...
S'au apucat de treaba ; s'au miscat cu talent..par o echipa buna-profi, cu echipament bun, organizati, eleganti, de-treaba. Doar ca treaba au facut'o in 20minute...ceea ce m'a cam uimit... cam rapid..pt 200mp...dar... am gandit ca s'au miscat sincronizat, profesionist...bine. Am platit 350lei, au facut factura si chitanta. Totul bine.
Doar ca dupa 2saptamani, efectul substantelor a disparut complet !
Daca in prima saptamana viespile ne ocoleau casa si paianjenii mureau pe pereti ; in a doua saptamana viespile veneau lejer pe terasa, si se ameteau doar cand stateau pe pereti, paianjenii nu mai mureau, doar mustele .. iar in a 3'a spre a 4'a saptamana - nici o insecta nu a mai sesizat efectul dezinsectiei, toate sunt ca la ele acasa... doar nervii mei mor de ciuda ca am platit banii.
Cam asta a fost experienta mea. Neplacuta.
Echipa faina, organizati, par profi, cei mai ieftini, dar, Bani dati degeaba. :(
N
N5 ani în urmă
(Tradus de Google) Chimic

(Original)
Chemical
Casa Batiz
Casa Batiz2 ani în urmă
Un serviciu de 5 stele, deoarece lucram cu firma D-lui Veres de ceva ani buni si mereu avem doar cuvinte de lauda pentru serviciile DD Chim si modul de operare al tuturor angajatilor cu care am interactionat in tot acest timp.

Recomand tuturor! 5/5
Lajos Gabor
Lajos Gabor2 ani în urmă
Va recomand sa nu le dați bani dinainte pentru ca se grăbesc după aceia foarte tare sa plece nici nu dau cu soluție bine ca au și plecat !
Eu așa am pățit cu ăștia ,
Lucian Iancu
Lucian Iancu2 ani în urmă
Locații recomandate