/Tulcea/Scoala de soferi

Telena

Strada Isaccei 115, Tulcea, România

Telena
Scoala de soferi
3.9
298 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QGC+F8 Tulcea, România
+40 240 534 946
telena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Laura Ghioc
Laura Ghioc2 ani în urmă
Multitudine de produse, la preturi foarte bune.
Iulian mocanu
Iulian mocanu2 ani în urmă
Deservire ireproșabilă, dacă ai nevoie de ajutor, imediat vine o angajată. 👍
Ana Maria Marinescu
Ana Maria Marinescu4 ani în urmă
Pare incredibil, dar aceste lanțuri de magazine din Tulcea au tot ceea ce îți doresti: de la haine la produse cosmetice, de la produse pentru pescuit la detergenți, vesela, prosoape, așternuturi de pat și lista poate continua la nesfârșit. Nu trebuie să te mai deplasezi într-un alt loc pentru a-ți face toate cumpărăturile. Preturile sunt ok și accesibile. De avut în vedere introducerea unui program de făcut facturi sau măcar CUI-ul pe bon, deoarece facturile încă se fac manual, ceea ce durează.
Conspiratii La Zi
Conspiratii La Zi4 ani în urmă
Magazin plin de chinezarii de proasta calitate,rar gasesti si cate ceva ok,prost organizat,inghesuit,preturile sunt oarecum in regula.
Raul Mendes
Raul Mendes5 ani în urmă
Recent soția a cumparat o jucărie, pentru fiica noastră, de la magazinul Telena din cartierul E3. A ajuns acasă si a desfăcut jucăria. Surpriză: jucăria era spartă, aspect care in magazin nu a putut fi observat. Constatând această soția s-a întors la magazinul sus-mentionat, pentru a-i fi schimbată, dar personalul de acolo, mai exact o domnisoara, pe lângă faptul ca nu a dorit schimbarea jucariei , invocând faptul că jucăria nu era spartă, a avut un si un comportament de mahala la adresa soției mele de fata cu toți clienții prezenți la acea ora în magazin. În concluzie, pe lângă faptul ca aveți produse de cea mai proastă calitate, mai aveti si un personal care nu este instruit cum ar trebuie sa se comporte cu clientii.
Lucy
Lucy5 ani în urmă
Binisor pret accesibil produseror de curatenie detergenti dar sunt ca in evul mediu unde a ti pui geanta in casute nu au chei e un barbat care nici macar nu statea de paza in.acel loc i ti dadea un carton cu un numar unde e pusa sacosa e ca in evul mediu nu o sa evoluam noi nici in 300 de ani!
Undaunted dreamer
Undaunted dreamer5 ani în urmă
personalul de la magazinul Telena de la depozit, super amabil,. în celelalte locații în schimb , niște mahalagioace needucate (pleonasm.. dar binevenit).In ce privește marfa, eu mă rezum la produsele de igienă, detergenți, etc... restul categoriilor.....calitate conformă cu prețul...
Bogdan Alexe
Bogdan Alexe2 ani în urmă
in trecut erau ok la pret, acum sunt preturi exagerate
Locații recomandate