/Suceava/Servicii de curatenie

Lava & Cuce

Str. Calea Unirii nr. 22, Centrul Comercial Iulius Mall, Suceava 720018, România

Lava & Cuce
Servicii de curatenie
2.1
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M75C+HC Suceava, România
+40 230 253 103
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Andreea Mihai
Andreea Mihai2 ani în urmă
Acum 2 saptamani am dus la spalat 2 paturi. Pretul afisat este de 25 de lei, noua ne- au luat 30 de lei de bucata, plus ca in momentul in care am fost sa le ridicam, ne - au spus ca nu gasesc una din ele, o sa revina ei cu un telwfon in momentul in care o gasesc, dar nu am primit nici un semn. Am fost la ei si nici in momentul de fata nu am primit jici un raspuns. Sa asteptam pana maine cand o sa fie toate colegele sa vada daca stiu ce a de patura. Urmatorul pas o sa fie reclamatie la ANPC, daca nu primim nici un taspuns
Mariana Dohotaru
Mariana Dohotaru2 ani în urmă
Peronal necalificat pentru desfasurarea acestor tipuri de activitati.Lipsa de profesionalism din toate punctele de vedere: modul execrabil de comunicare a personalului cu clientii ,haine necuratate,mai murdare decat s-au predat ,haine pierdute care nu au fost gasite si nici nu asigura acoperirea contravalorii acestora,foarte multe haine cu eticheta "fara numar" care nu pot fi identificate intrucat nu detin eticheta cu numarul aferent in momentul predarii pentru curatare.NU RECOMAND !!!
Alex Poenaru
Alex Poenaru2 ani în urmă
Absolut execrabil, atat din punct de vedere customer service, cat si din punct de vedere servicii oferite. O bataie de joc. Haine pierdute, predate murdare, personalul cred ca ia masa pe masa de calcat. Timpi de predare de 2 saptamani. Managerul nu se ocupa de reclamatii. Evita spre ignora clientii.
Jenant! Evitati!
Andrei Ceobanu
Andrei Ceobanu2 ani în urmă
Cele mai slabe servicii de predare a articolelor de îmbrăcăminte. Am stat 30 de minute pentru o cămașă si un palton. Atitudine disgratioasa fata de clienți. NU RECOMAND!!!
Vlad Ionel
Vlad Ionel2 ani în urmă
Angajați dezinteresați, nesimțiți chiar. Nu recomand. Mai avea un pic și îl lua la bătaie pe clientul dinaintea mea pentru ca venise dimineața în loc sa vina la amiază.
Alexandru Handrache
Alexandru Handrache2 ani în urmă
Pacat ca ajungi la 8 fara 5 duminica si angajatele nu sunt dispuse sa ti preia hainele, desi programul afisat e pana la 22. Cautati personal adecvat.
Ioan gurzu
Ioan gurzu2 ani în urmă
Servicii de o calitate foarte proasta. Nu calca bine, nu curata bine, nu respecta termenul limita, iar personalul se victimizeaza si dau vina unu' pe altul.
Andreea cozma
Andreea cozma2 ani în urmă
M-am trezit cu alte haine,decât cele ce ar fi trebuit …iar a-2a oară,am ridicat hainele pătate..nici nu au avut bunul simt să îmi spună..nu recomand!!!
Locații recomandate