/Suceava/Servicii de curatenie

Spalatoria de Covoare "Tase"

Strada Traian Vuia 6, Suceava 720021, România

Spalatoria de Covoare "Tase"
Servicii de curatenie
4.8
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M753+W3 Suceava, România
+40 799 220 222
spalatoriatase.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Voinea
Alina Voinea2 ani în urmă
Covoare curate ,seriozitate si promptitudine.Mulțumesc!
Anca Nuțu
Anca Nuțu2 ani în urmă
Servicii de calitate!
Covoarele arata impecabil!
Mihai Gabriel Simion
Mihai Gabriel Simion4 ani în urmă
Foarte mulțumit de activitate. Au primit covoarele "după program" (am vorbit cu ei la telefon prealabil special), înainte de sărbători și au făcut o treabă extraordinară. Nu mai e nici o urmă de murdărie și au fost gata și înainte de sărbătorile de iarnă. Bon de comandă cu dimensiuni, bon fiscal, tot!... Felicitări și baftă in continuare!
Octavian Lissov
Octavian Lissov4 ani în urmă
Super serviciu !!! Au reusit sa scoate din covoare cateva pete cu care ma chinuiam de cativa ani. Covoarele arata ca si cum ar fi noi. Recomand cu toata responabilitatea atat pentru promptitudine, cat si pentru profesionalism !!! Felicitari !!!
Delia Solovastru
Delia Solovastru4 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite. Într-adevăr, covoarele sunt curate și au un miros foarte plăcut. Merită să apelați cu încredere!
Bogdan onciu
Bogdan onciu2 ani în urmă
Raport pret/calitate excepțional, am fost impresionat de promptitudinea și profesionalismul celor de la Spălătoria Tase. Mi-au fost livrate infoliate a doua zi după ce au fost ridicate de acasă iar când le-am desfăcut arătau impecabil, curate, pufoase și parfumate. Recomand cu încredere serviciile lor. 🥇🥇🥇
Ciprian Niga
Ciprian Niga2 ani în urmă
Mult peste Oscar și alte firme din toate punctele de vedere. Am rugat să mi se preia comanda în aceeași zi fiind o oră destul de târzie spre finalul programului și au fost foarte receptivi, la fel și la întoarcerea comenzii m-au sunat frumos din timp cu 20 de minute înainte. Legat de calitatea covoarelor, ireproșabilă, covoarele într-adevăr au un miros plăcut și proaspăt igienizate, ele fiind ca noi. Alt mic detaliu care face diferența spre deosebire de alte firme e livrarea covoarelor în folie etanșă, neexistând riscul ca ele să se murdărească pe drum la livrare spre exemplu și fiind astfel ușor de depozitat oriunde în casă. Nota 10+!
Cazare Suceava
Cazare Suceava2 ani în urmă
Recomand!!! Profesionalism, seriozitate si super calitate!!!
Bravo Spalatoria Tase!!!
Locații recomandate