/Galati/Servicii de curatenie

Serviciul Public Ecosal

Strada Prelungirea Brăilei 7A, Galați 800402, România

Serviciul Public Ecosal
Servicii de curatenie
3.7
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2G5+7C Galați, România
+40 236 322 727
ecosalgl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Cogean
Carmen Cogean2 ani în urmă
Eu trec zilnic pe Str Nae Leonard și în dreptul restaurantului Cin Cin și pe strada alăturată nu matura nimeni, niciodată. Sunt străzi întregi în cart I. C. FRIMU unde nu s'-a maturat de luni întregi.
Tania Bogdan
Tania Bogdan2 ani în urmă
Se ma continuă programul de selectare a deșeurilor la saci de plastic pentru cei care locuiesc la case? Intreb pentru ca azi , joi, 19 august, pe Aleea Trandafirilor nu s au ridicat sacii până la ora 15.20 și nu cred case vor mai ridica.
Iso Iso
Iso Iso2 ani în urmă
Angajati indolenti! Distribuirea sacilor de colectare selectiva a resturilor menajere lasa mult de dorit. Distribuirea lor se face la ore nepotrivite, atunci cind oamenii sint la serviciu. Angajații care destribuie acesti saci sint obraznici.
Acesti angajati nu au sefi? Treaba unui sef este sa indrume si sa'si verifice angajații din subordine! Nu cumva sefilor de la Ecosal li s'a lipit scaunul de fund si nu se mai pot misca?
Loreen
Loreen4 ani în urmă
Preturi cam mari însă serviciile oferite sunt ok. Personal amabil.
Cătălin Constantin Iordăchescu
Cătălin Constantin Iordăchescu4 ani în urmă
Greu tare! Păcat, că unii chiar își dau silința.
Radu Camelia
Radu Camelia6 ani în urmă
Sunt foarte nemultumita de activitatea angajatilor Ecosal care atunci cand fac asa-zisa toaletare si intretinere a spatiilor verzi din Galati , intra in gradinile blocurilor si taie complet de la nivelul solului arbusti cu flori precum iasomia , forsithya si bignonia( trompetica ingerasului). Astazi ,23 octombrie 2015, mi-au dat lacrimile cand, ajungand de la serviciu, am constatat ca firele de plante mai sus mentionate fusesera retezate de la pamant si lasate aruncate in gradina blocului CS6 din Tiglina 2. M-am chinuit pe banii mei sa achizitionez plantele mentionate , acum 5 ani. Si in fiecare an prostii de la Amenajari spatii verzi le-au distrust prin taieri abuzive si inestetice. Astazi insa le-au taiat de la pamant, sa fie siguri ca la anul nu mai au de treaba. Rusine sa va fie!!!! Sunteti niste incompetenti care preferati sa radeti tot ca in palma ptr ca nu stiti sa faceti diferenta intre un arbust decorativ prin flori si o buruiana. Nemernicilor!!!
Marian Ion
Marian Ion2 ani în urmă
Cand anunti un incident, te astepti sa vina si sa remedieze dar trebuie sa cada copacii pe masini ca sa vina imediat, in loc sa prevenim.
Paul Radu
Paul Radu2 ani în urmă
Un serviciu modern, civilizat.
Locații recomandate